Asistent Medical

Vino in echipa noastra!

Mai puternici împreună cu tine! Intră în echipa DENT ESTET!

Ca lider în stomatologie avem datoria de a oferi pacienților tot ce este mai bun: o echipă medicală specializată internațional, cabinete dotate precum cele de elită din occident, tehnologii revoluționare de tratament.

De aceea, în noua clinică DENT ESTET, cea mai mare din România ca număr de cabinete și pacienți, ne dorim să formăm o echipă nouă care să ne ajute să oferim fiecărui pacient care ne trece pragul cea mai frumoasă experiență, păstrând aceeași calitatea occidentală a serviciilor individualizate pentru care suntem recunoscuți și recomandați din anul 1999.

Postul de asistent medical este unul extrem de important în cadrul grupului nostru de clinici, deoarece oferă suport medicului și împreună cu acesta asigură reușita tratamentului, confortul și siguranța pacientului. Și pentru că prețuim fiecare coleg și ne dorim să contribuim la dezvoltarea sa, am pregătit un pachet salarial atractiv și un mediu de lucru extraordinar care îi poate aduce numeroase extra beneficii.

Dacă profilul tău corespunde viziunii și cerințelor noastre, te invităm să aplici pentru oportunitatea de a deveni membru al echipei DENT ESTET.

 

 STUDII NECESARE POSTULUI

  • Minim – Studii medii finalizate
  • Post-liceală / specializare – Asistent Medical Generalist sau în curs de specializare (avantaj)
  • Cunoștințe teoretice și practice care să îți permită: să înțelegi termenii de bază din domeniu, sterilizare instrumentar medical etc.
  • Cunoștințe de limba engleză, nivel mediu

 

PROFILUL PSIHOLOGIC AL ASISTENTULUI MEDICAL

  • Integritate, corectitudine și devotament
  • Atitudine și comportamente pozitive cu ajutorul cărora să relaționezi într-un mod constructiv și non-conflictual cu pacienții, angajații și colaboratorii clinicilor
  • Dorința de perfecționare continuă validată prin acțiuni concrete și consecvente de instruire și dezvoltare profesională și personală
  • Capacitatea de organizare eficientă atât a activităților, cât și a cabinetului dentar
  • Inițiativa concretizată prin motivare și determinare în găsirea și aplicarea de soluții optime care să contribuie la prevenția sau depășirea obstacole întâmpinate

Aplică trimițând CV-ul tău și o scrisoare de intenție la adresa adriana@dentestet.ro, menționând în subiectul e-mailului Aplicație Asistent Medical.

CV-urile care nu corespund cerințelor nu vor fi selectate.

 

 

 

 

Formular de contact

Postul dorit*

Incarca CV*:

Incarca Scrisoare de intentie:


Din motive de securitate, va rugam sa introduceti codul: captcha

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Din motive de securitate, va rugam sa introduceti codul: captcha