DENT ESTET Sibiu

fb-adds

Din 14 noiembrie zâmbim împreună în Sibiu! Te așteptăm în clinica DENT ESTET Sibiu, parte din lanțul de clinici lider de piață absolut în medicina dentară din România, cu experiență de peste 20 de ani!

Clinica este situată în strada Moldovei nr. 1 A și dispune de 7 unit-uri dentare A-Dec (SUA), dotate cu cele mai avansate tehnologii. Pentru ca pacienții să beneficieze de un diagnostic corect, precum și de un tratament complet și sigur, aceștia nu sunt tratați doar de un singur medic, ci de o întreagă echipă cu expertiză multidisciplinară și certificări internaționale.

Mai mult decât atât, echipa multidisciplinară înseamnă că suntem capabili să oferim toate specialitățile stomatologiei sub același acoperiș, totul pentru confortul și siguranța pacientului. Astfel, în clinica DENT ESTET Sibiu pacienții beneficiază de un studio in-house de radiologie dentară și un studio foto digital, precum și de cele mai avansate tehnologii digitale, printre care laserul Waterlase și Scanner-ul Digital.

Clinica DENT ESTET pentru adulți beneficiază și de un spațiu verde, în care pacienții se pot relaxa înainte și după vizita la medicul stomatolog, și oferă o experiență exclusivistă prin atmosfera relaxantă a grădinii și ambientul high-tech al cabinetelor, completate de design-ul interior avangardist.

În plus, toți pacienții noi care ne vizitează până la 31.01.2019 se bucură de Welcome Pack, pachet care include consultație de specialitate, ședință completă de profilaxie dentară, plan de tratement, 2 obturații fizionomice și un BONUS de 50% reducere la albire dentară cu laser, pentru doar 280 de Lei.

Fii și tu parte din frumoasa poveste și comunitate DENT ESTET!

Programează-te la o consultație!

 Pacient nou Pacient existent

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre pachetul Welcome Pack.

*Ofertă valabilă pană la 31.01.2019

Tehnologii disponibile în clinica DENT ESTET Sibiu

  • Laserul stomatologic Waterlase pentru tratamente dentare fără durere și într-un timp foarte scurt
  • Digital Smile Design pentru previzualizarea în 3D a zâmbetului înainte de a începe tratementul efectiv
  • Scannerul digital intraoral pentru amprente în culori reale ale țesutului, o experiență confortabilă, rapidă și un rezultat predictibil
  • Radiologie dentară inhouse folosind scannere digitale Planmeca cu expunere minimă la radiații
  • Soft digital pentru implanturi dentare ghidate de computer pentru o acuratețe maximă
  • Studio foto digital pentru diagnosticare dentară cu acuratețe
  • Unituri dentare (scaune) de ultimă generație pentru eficiență și confort sporit

 

Vă așteptăm cu mult drag!

DENT ESTET Sibiu
Adresă: Strada Moldovei, nr. 1A, Sibiu
Telefon: 0756 100 911
PROGRAM:
L-V: 8 – 21
Sam: 9 – 15*
Dum: Închis
*doar pentru programări și urgențe

IN CURAND