Întrebări frecvente despre tratamentul cu aparat dentar

Întrebări frecvente despre tratamentul cu aparat dentar

Sunt prea în vârstă pentru a purta aparat dentar?

Nu exista o vârstă “limită” pentru un tratament ortodontic: specialiștii noștri vă pot corecta dinții nealiniați sau o mușcătură defectuoasă (malocluzie) indiferent de vârsta pe care o aveți!

 

Cât durează tratamentul?

Durata unui tratament depinde de complexitatea problemei. Dacă pentru eliminarea unei strungărețe e nevoie de doar cateva luni pentru a vedea primele rezultate, cazurile mai complexe, precum realinierea completă a dentiției, pot dura doi ani sau chiar mai mult. În plus, la adulți e nevoie de 10-20% mai mult timp ca la un copil de 10-12 ani, din cauza structurii osoase mai dense, care îngreunează mișcarea dintelului.

 

Voi arata mai bine?

Cu siguranță! Un tratament ortodontic vă îmbunătățește semnificativ zâmbetul și fizionomia, iar o dantură frumoasă, fără dinți strâmbi și malocluzii, vă întinerește cu cațiva ani! Și, mai ales, un zâmbet frumos vă dă încredere în dumneavoastră și o stare de bine!

 

De ce ar trebui să mă îngrijoreze o ocluzie dentară defectuoasă?

Dinții aliniați corect sunt mai sănătoși și mai ușor de curățat, pentru a vă bucura de ea întreaga viață! În plus, stomatologul nu va putea realiza tratamente precum restaurarea dentară, montarea unei coroane sau a unei punți dacă dinții nu sunt repoziționați înainte de un specialist ortodont.

 

Îmi pot permite un astfel de tratament?

Soluțiile financiare oferite de DENT ESTET vă ajută să beneficiați de tratamentul dorit.

  • Obțineți 5% reducere dacă achitați integral costul tratamentului la începutul acestuia;
  • Plătiți în rate cu dobandă 0% prin DENT ESTET Plan 12

Costul tratamentului, care variază în funcție de planul individual, vă este comunicat la prima consultație.

Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.