Fatete dentare
Zâmbește cu încredere!

Preferate de toate vedetele de la Hollywood pentru ca transforma complet zâmbetul, fațetele dentare sunt cel mai popular și apreciat tratament de estetică dentară din lume.

Acestea sunt restaurările cele mai fizionomice, dar și cele mai delicate, realizate din materiale care arată exact ca smalțul natural al dinților tăi. Cu ajutorul lor, medicii stomatologi specialiști în estetică dentară corectează multe imperfecțiuni de ordin estetic ale zâmbetului, precum forma sau nuanța dinților.

În plus, cu ajutorul tehnologiei Digital Smile Design, care permite previzualizarea rezultatului final al tratamentului de la prima ședința, fațetele dentare vor fi perfect compatibile cu fizionomia ta.

Ce spun pacienții noștri

Alina Gherghe, unul dintre cei mai apreciați fashion bloggers din România, povestește despre cum i-a schimbat DENT ESTET zâmbetul și i-a oferit mai multă încredere în propriile forțe, despre impactul unui smile makeover asupra imaginii și stării de bine, dar și despre cât de importantă este alegerea corectă a specialistului în estetică dentară.

8 motive de a alege tratamentul cu fațete dentare:

- Rezultate imediate – în doar 2 vizite
– Procedură non-invazivă care nu necesită șlefuire și conservă vitalitatea dinților
– Ușor de întreținut
– Rezistență la pete
– Insesizabile
– Dinți în nuanța de alb dorită
– Complet fizionomice – redau estetica ?i func?ionalitatea zâmbetului
– Nu există reacții alergice la material

Fațetele dentare sunt indicate în cazul în care prezentați:

-Spații interdentare inestetice
-Înghesuiri dentare minore
-Colorații
-Forme și dimensiuni inestetice ale anumitor dinți
-Traumatisme dentare sau leziuni carioase
-Dinți cu textură neomogenă sau asimetrici (dinții scurți pot fi alungiți extrem de ușor)

Un beneficiu extra al fațetelor dentare este faptul că acestea pot corecta mai multe probleme estetice ale zâmbetului simultan, tratamentul având o durată mult mai scurta și un grad de confort ridicat pentru pacient.

Tipuri de fațete dentare disponibile în clinicile DENT ESTET
Ești interesat de prețurile noastre? Consultă lista de prețuri
"Alina Gherghe, unul dintre cei mai apreciati fashion bloggers din Romania, povesteste despre cum i-a schimbat DENT ESTET zambetul si i-a oferit mai multa incredere in propriile forte, despre impactul unui smilemakeover asupra imaginii si starii de bine, dar si despre cat de importanta este alegerea corecta a specialistului in estetica dentara."
Alina Gherghe despre experiența la DENT ESTET

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat: