[video_lightbox_youtube video_id=”T4aaI4i7u-U” width=”640″ height=”480″ anchor=”http://www.dentestet.ro/wp-content/uploads/2016/11/implant-dentar.jpg” alt=”DENT ESTET – IMPLANT DENTAR”]

Implanturi dentare

Pierderea unui dinte afectează sănătatea generală a organismului!Alegerea informată a unui tratament de reconstrucție dentară și a echipei medicale asigură reușita acestuia și îți oferă încrederea că vei obține zâmbetul dorit fără riscuri și pe termen lung.4 motive pentru care implantul dentar este alegerea corectă pentru tine:

  • BIO-ESTETICĂ: Arată ca dintele natural și este în perfectă armonie cu înfățișarea ta. In plus, are efect de întinerire a feței
  • PRECIZIE&EFICIENȚĂ: Prin tehnologiile digitale de diagnostic corect existente rata de esec este aproape inexistentă
  • REZISTENȚĂ: Realizat din materiale de înaltă calitate, biocompatibile cu organismul, oferă are garanție pe viață și încredere necondiționată
  • RAPIDITATE: Prin soluțiile inovatoare bio-estetice poți obține un zâmbet nou chiar și în 24 de ore
Conform Academiei Americane de Implantologie Dentară, implantul dentar este singura soluție de tratament care înlocuiește un dinte lipsă și care redă în proporție de 99% funcționalitatea și estetica naturală a acestuia.Rata de succes a tratamentului cu implant dentar depășește 98% la nivel global. Cu o îngrijire zilnică adecvată, conform recomandărilor medicului specialist, implanturile dentare pot rezista chiar toată viața!Acest tratament este validat științific cu zeci de ani de cercetare, de aceea este sigur, biocompatibil cu organismul, estetic și funcțional!Datorită îmbunătățirii calității vieții și a impactului major pozitiv asupra aspectului feței, implantul dentar este un tratament din ce în ce mai solicitat de către pacienții edentați.La nivel mondial, peste 3 milioane de pacienți au ales implantul dentar și numărul crește în fiecare zi.

 Beneficiile implantului dentar digital

beneficii-icon-3 Precizie maximă
beneficii-icon-5
Rată de eșec minimă prin ghidare digitală
beneficii-icon-1 Grad sporit de confort pentru pacient
beneficii-icon-2 Diagnostic corect beneficii-icon-4 Rapiditate – scade durata intervenției
beneficii-icon-7 100% funcțional și estetic

Echipa de specialiști Implant Division

Experiență de 18 ani. Certificări internaționale în implantologie dentară. Expertiza multidisciplinară. Soluții complete de tratament în DOAR O ZI. Rată de succes de 100%. Garanție pe viață.
Doar câteva motive de a alege cu încredere echipa DENT ESTET Implant Division pentru reconstrucția zâmbetului tău. Pentru că medicii noștri vor să îți redea doar zâmbetul, ci calitatea vieții și sănătatea întregului organism!

Medicii din echipa Implant Division sunt afiliați la:

Cunoaște echipa Implant Division:

Dr. Dan Ștefan Niculescu

Implantologie dentară
Estetică dentară Ambasador Nobel Biocare

Dr. Alexandru Georgescu

Implantologie dentară
Parodontologie
Mentor Straumann

Dr. Dragoș Calangiu

Implantologie dentară Referent medical Bredent

Dr. Vasile Brănici

Implantologie dentară
Endodonție Microscop

Dr. Alice Gavrilescu

Implantologie dentară
Estetică dentară

Dr. Ionela Dumitru

Specializări:
Estetică dentară

Dr. Cristian Csapo-Martinescu

Specializări:
Estetică dentară
Implantologie dentară

Dr. Ioana Stan

Specializări:
Implantologie dentară
Stomatologie dentară

Dr. Vlad Platon

Specializări:
Implantologie dentară
Endodonție Microscop

Tehnologiile 3D care îți pun zâmbetul pe buze

De 18 ani am investit în tehnologie și în pregătirea multidisciplinară a echipei pentru ca indiferent de complexitatea tratamentului tău să ai garanția că acesta va fi 100% reușit. În plus, cu ajutorul tehnologiilor digitale 3D te asigurăm de un diagnostic corect, sigur și imediat pentru că tu să fii informat de la prima vizită asupra tratamentului. Confort și siguranță, două calități pe care le garantăm pacienților care ne încredințează sănătatea zâmbetului lor prin certificările ISO asupra standardelor de calitate și prin echipa de 8 medici anesteziști care supervizează intervențiile chirurgicale.

Bucură-te de cea mai înaltă tehnologie digitală ce oferă acuratețe și precizie de 100% în diagnosticarea unei afecțiuni dentare.
Permite combinarea metodelor inovatoare de reconstrucție maxilo-facială computerizată pentru ca tu să te bucuri de confort maxim și de rezultate estetice remarcabile.
Ajută la regenerarea și vindecarea mult mai rapidă a zonei în care a fost realizată intervenția chirurgicală.
Oferă pacientului confortul unor tratamente estetice, precum albirea dentară profesională, fără durere și într-un timp foarte scurt.

Citeste despre tehnologiile digitale din clinicile noastre

2 Soluții Financiare pe care le poți accesa imediat

Brave certificate
5% reducere la plata în avans

brave

  • Reduci costurile planului de tratament
  • Ai un Patient Care Coordinator dedicat
  • Poți începe tratamentele imediat

 


Află detalii

Future Smile Plan 20
20 de rate fixe, 0 dobândă, 0 avans
Croit pentru zâmbetul tau

brave

  • Tratamentul începe imediat, nu este nevoie de plată în avans
  • Finanțarea se obține repede, prin partenerul nostru Raiffeisen Bank
  • Dobânda este de 0%, se acordă suma integrală, rata lunara este fixa

Află detalii

La DENT ESTET, cu toții credem că siguranța este dată de nivelul tratamentelor realizate. Știm că pacienții își doresc în primul rând GARANȚIA că tratamentul indicat este cel corect, că medicul își concentrează toată atenția asupra cazului și că indiferent de motivul pentru care ne vizitează, au parte de o experiență plăcută.

De aceea, calitatea serviciilor, tehnologiei, tratamentelor și materialelor va prima întotdeauna și nu vom renunța niciodată la integrarea ei în toate acțiunile noastre. Aceasta este forma cea mai vizibilă de respect față de pacienți și singura care oferă garanția investiției în sănătate, pe termen lung.

 

Consultă lista de prețuri