Implant dentar

ALEGE CORECT DIN PRIMA!

Implantul dentar a revoluționat, fără îndoială, stomatologia  prin soluțiile inovatoare bio-estetice realizate chiar și în 24 de ore, pe care le-a adus în beneficiul pacienților.

Acest tratament este validat științific cu zeci de ani de cercetare, de aceea este sigur, biocompatibil cu organismul, estetic și funcțional!

 

 

Pierderea unui dinte afectează sănătatea generală!

Dr. Dragoș Calangiu, specialist în implantologie dentară, cu peste 10 ani experiență în domeniu, explică detaliat cum îți afectează sănătatea generală pe termen lung pierderea unuia sau a mai multor dinți.

Pierderea unui dinte afectează și destabilizează sănătatea generală a organismului! Conform Academiei Americane de Implantologie Dentară*, implantul reprezintă singura soluție de tratament care înlocuiește un dinte lipsă și care redă în proporție de 99% funcționalitatea și estetica naturală a acestuia.

Datorită îmbunătățirii calității vieții și a impactului major pozitiv asupra aspectului feței, implantul dentar este un tratament din ce în ce mai solicitat de către pacienții edentați. La nivel mondial, până în prezent, au fost reabilitate oral peste 3 milioane de zâmbete și numărul solicitării acestui tratament crește anual cu 500.000 de implanturi dentare*.

Realizarea unui implant dentar cu rată de succes maximă și durabilitate în timp presupune expertiză în planificarea etapelor de tratament, intervenția chirurgicală realizată în condiții de maximă siguranță, tehnologii de tratament avansate și cel mai important aspect un medic coordonator specialist în implantologie dentară cu abordare multidisciplinară asupra cazului.

5 avantaje implanto

Peste 98% rată de succes a intervenției cu implant dentar

Rata de succes a tratamentului cu implant dentar poate varia în funcție de locul în care este inserat dar, în general, aceasta depașește 98% la nivel global. Cu o îngrijire zilnică adecvată, conform recomandărilor medicului specialist, implanturile dentare pot rezista chiar toată viața!

Pierderea unuia sau a mai multor dinți poate fi un factor de stres foarte mare și poate avea efecte negative pe termen lung asupra stimei de sine și a vieții sociale.

Factori precum costul, durabilitatea, timpul alocat procesului pot întârzia decizia de a apela la un tratament de restaurare completă a zâmbetului cu implant dentar. Însă, dinții lipsă trebuie înlocuiți cât mai curând pentru a evita pe cât posibil pierderea altor dinți, capacitatea de a te alimenta corect și de a avea o digestie normală, de a nu arăta mai în vârstă față de vârsta biologică și de a nu mai putea socializa în mod firesc și natural cu cei din jur.

5 criterii importante în alegerea clinicii și a medicului implantolog:

  • Experiența medicului specialist în implantologie dentară
  • Transparența actului medical
  • Cunoașterea tuturor detaliilor legate de etapele tratamentului
  • Respectarea standardelor internaționale de calitate și igienă
  • Utilizarea materialelor de cea mai bună calitate
  • Garanția oferită pentru implantul dentar

 

Pentru a beneficia de o evaluare corectă, vă invităm să realizați o programare la unul dintre specialiștii noștri în implantologie dentară.

 

Ce spun pacienții despre experiența la DENT ESTET

Victor Kapra, jurnalist

victor kapra

„Este, cred, cea mai bună clinică stomatologică din România. Medici extraordinar de bine pregătiți, inclusiv în străinătate. Atenție maximă acordată fiecărui pacient plus preocuparea de a identifica cea mai bună rezolvare a problemelor stomatologice. Ambianță relaxanță, aparatură și materiale de top. Recomand!”

Liviu Popa, pacient

marturie-liviu-popa

“Am fost uimit să descopar că o intervenție chirurgicală nu doare nici pe moment și nici după, și că totul e atât de simplu când ai o echipă de specialiști și tehnologie de ultimă generație. Mulțumesc medicilor Alice Gavrilescu și Dragoș Calangiu. Sunt extraordinari.”

Consultă lista de prețuri
DE Implant Division - Cea mai mare divizie de implantologie dentară din România specializată în tehnici de reconstrucție completă a zâmbetului

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Din motive de securitate, va rugam sa introduceti codul: captcha