Estetică Facială

Injecții cu Botox

În mai puțin de 10 minute, întinerești cu 10 ani! Botox-ul îți poate reda tinerețea fără niciun compromis, la orice vârstă.

Programare online

 Pacient Nou Pacient ExistentDin motive de securitate, va rugam sa introduceti codul de mai jos:
captcha

Întâlnim zi de zi doamne de 30, 50, chiar și 70 de ani care își doresc o piele mai fermă și un ten neted, dar și din ce în ce mai mulți bărbați preocupați de aspectul lor.
Datorită procedurii simple și a efectelor sale spectaculoase, injecțiile cu Botox au  devenit  #1 în topul elixirelor tinereții în SUA. În anul 2010, aproximativ 3 milioane de americani au apelat la acest tratament, numărul acestora crescând considerabil în ultima perioadă.

3 motive pentru care Botox este “cea mai iubită soluție injectabilă”

 

1. Rezultatele sunt uimitoare

Rezultatele injectării cu Botox sunt uimitoare, acesta reușind să elimine temporar liniile din regiunea glabelară (dintre sprâncene), din regiunea frontală, ridurile periorbitale (laba gâștei) sau cele periorale.

2. Este o procedură sigură

Tratamentul cu injecții cu botox este simplu, nechirurgical, durează între 10 și 15 minute și nu necesită perioadă de recuperare. Fiind o procedură atât de ușoară, nu necesită anestezie și nu are efecte negative.

3. Costurile implicate sunt mici

Multe persoane evită să apeleze la această procedură plecând de la ideea preconcepută că Botox-ul este costisitor. Deși este nevoie de ședințe periodice pentru ca schimbarea să fie permanentă, costul total al ședințelor unui tratament cu injecții cu botox este foarte mic în comparație cu alte proceduri cu efect similar. În plus, este o procedură lipsită de perioadă de recuperare sau convalescență, efectul fiind vizibil în timp redus.

Prin programul BOTOX Recall avem grijă de sănătatea, frumusețea, dar și de confortul fiecărui pacient. Echipa DENT ESTET îți va aminti că au trecut 3 luni de la tratament, oferindu-ți, astfel, posibilitatea de a te programa din timp pentru o nouă ședință Botox.

Află care sunt cele 5 lucruri pe care trebuie să le afli despre procedura injectării cu Botox de aici.