La DENT ESTET, cu toții credem că siguranța este dată de nivelul tratamentelor realizate. Știm că pacienții își doresc în primul rând GARANȚIA că tratamentul indicat este cel corect, că medicul își concentrează toată atenția asupra cazului și că indiferent de motivul pentru care ne vizitează, au parte de o experiență plăcută.

De aceea, calitatea serviciilor, tehnologiei, tratamentelor și materialelor va prima întotdeauna și nu vom renunța niciodată la integrarea ei în toate acțiunile noastre. Aceasta este forma cea mai vizibilă de respect față de pacienți și singura care oferă  garanția investiției în sănătate, pe termen lung.

Prima vizita și planurile de tratament

Aici nu vei avea parte de o simplă consultație, ci de o primă vizită complexă care include o analiză a statusului dentar, dar și un set de investigații  care ne permit să concepem un plan de tratament personalizat. Astfel, vom ști, încă de la început, dacă va fi nevoie de consultații suplimentare la medici supraspecializați în anumite tipuri de tratamente dentare, dar și care vor fi pașii pentru a obține un zâmbet sănătos și frumos.

Abonamente Corporate

Abonamentele Corporate reprezintă cea mai eficientă soluţie financiară pentru servicii stomatologice premium, cu tratamente la preţuri preferenţiale adaptate nevoilor fiecărei companii.

Oferă-le angajaților tăi posibilitatea de a zâmbi în fiecare zi! Solicită ofertă personalizată despre abonamentul corporate de la consultantul tau DENT ESTET care îți va răspunde în cel mai scurt timp.

Beneficiile Abonamentelor Corporate:

  • Servicii premium la prețuri preferențiale pentru compania dumneavoastră (abonamente de la 4 euro pe lună)
  • Discount-uri și gratuități pentru membrii familiei angajatului atât în clinicile pentru adulți, cât și în clinicile DENT ESTET dedicate copiilor și adolescenților
  • Avantajul de a înscrie un partener în aceleași condiții de care beneficiază angajatul
  • Abonamente dedicate copiilor și adolescenților, în clinicile specializate DENT ESTET
  • Acces la toată gama de servicii stomatologice de top
  • Ședințe complete de profilaxie (detartraj, air-flow, periaj profesional, fluorizare)
  • Consultaţii de specialitate la sediul companiei dvs.
  • Discount-uri între 10% și 50% pentru întreaga gamă de servicii dentare și de estetică facială
  • Acces permanent la o persoană dedicată de contact pentru consultanţă, prioritate la programări şi urgenţă

Pentru o ofertă personalizată nevoilor angajaților din compania ta te rugăm să completezi formularul de mai jos: