Implantul dentar Premium Straumann, garanție pe viață și 35 de ani de cercetări științifice


În ultimul deceniu, implanturile dentare au devenit un standard în stomatologie, însă adesea întâlnim pacienți care nu cunosc diferențele dintre diverse sisteme de implant dentar și nici implicațiile pe care le are fiecare pe termen lung.

Este normal să îți dorești un implant cu o garanție cât mai mare atunci când faci o astfel de investiție, cu rezistență în timp și cu o rată de succes de aproape 100%, însă doar câteva dintre implanturile dentare pot oferi astfel de avantaje, acelea fiind și cele mai accesate la nivel mondial.

Investești puțin mai mult în implantul Straumann, dar primești nenumărate avantaje:

  1. Pionier în stomatologie

Compania Straumann s-a remarcat încă din 1974 cu investiții în cercetare, iar acest lucru a permis dezvoltarea a numeroase tehnologii în stomatologie. Straumann vine cu un produs special, fabricat din titan și zirconiu care oferă o rezistență mult mai mare decât titanul. Aceste investiții în cercetare și dezvoltare au contribuit decisiv la cele mai bune implanturi de pe piața stomatologică.

  1. Peste 35 de ani de cercetări științifice

Specialiștii Straumann s-au implicat încă de la început în cercetarea, dezvoltarea și fabricarea unor implanturi dentare care să ofere garanție pe viață și să fie biocompatibile cu organismul. La baza unui implant dentar Straumann se află peste 35 de ani de cercetări științifice și peste 700 de lucrări științifice care certifică toate aceste avantaje pentru pacient.

  1. Alegerea a 18 milioane de pacienți

Datorită calității elvețiene și a cercetării științifice care oferă încredere, implanturile Straumann sunt folosite de aproximativ 18 milioane de pacienți, în peste 70 de țări din toată lumea.

  1. 23% cota de piață la nivel global

Calitatea unui implant Straumann este recunoscută peste tot în lume, având o cotă de piață de 23% la nivel global, o valoare foarte mare care crește constant datorită investițiilor permanente în tehnologie și digitalizare.

  1. Produse care se adaptează rapid în organism

Investițiile permanente în cercetare au dus și la crearea unei compoziții ideale a implantului dentar care se adaptează rapid în organism și asigură rezistență pe viață.

  1. Implanturi cu estetică deosebită

Pentru un rezultat estetic deosebit, Straumann pune la dispoziția pacienților implanturi dentare fabricate din ceramică. La implantul din titan există riscul să afecteze calitatea estetică a tratamentului și să iasă în evidență, lângă gingie, unde se va observa o nuanță gri. Cu implantul din ceramică elimini acest risc și te bucuri de un zâmbet natural.

  1. Prețul planului de tratament scade cu un implant Premium

Straumann pune la dispoziția pacienților implanturi scurte, cu ajutorul cărora se evită procedura de adiție osoasă, ceea ce reduce, uneori considerabil, prețul total al planului de tratament. În același timp, implanturile cu dimensiuni mai mici protejează structurile vitale și vascularizația.

  1. Garanție pe viață de la producător

Implantul dentar Straumann vine cu garanție pe viață de la producător, fiind fabricat din materiale care au demonstrat rezistență pe termen foarte lung. Pacienții se bucură de un zâmbet nou care poate rezista toată viața și vor reveni imediat după tratament la rutina zilnică.

  1. Soluția ideală pentru pacienții cu diabet sau osteoporoză

Cercetarea avansată în domeniu i-a ajutat pe specialiștii de la Straumann să producă un implant dentar care se poate adapta cu succes și în cazul pacienților cu diabet sau osteoporoză. Rata de succes a tratamentului la acești pacienți a fost întotdeauna de aproape 100%. Implanturile Straumann cu SLActive au diametrul îngust și se fixează foarte bine în os, oferind rezistență îndelungată.

  1. Adaptare rapidă în os, în 3-4 săptămâni

Specialiștii Straumann și-au dorit un implant dentar care să fie biocompatibil cu organismul și, în același timp, să se adapteze rapid în os. Astfel, implantul SLActiv reduce la jumătate timpul de adaptare a implantului în os, la 3-4 săptămâni, de la 6-8 săptămâni, accelerând vindecarea zonei tratate.

Implantul dentar Premium Straumann, garanție pe viață și 35 de ani de cercetări științifice