Cariere DENT ESTET Sibiu

Nu căutăm eroi, ci colegi care cred în performanță

Lider în stomatologia din România, DENT ESTET oferă fiecărui pacient cea mai frumoasă experiență la standardele occidentale, încă din 1999, și își propune să continue s-o facă și pentru pacienți din alte orașe ale țării.

Investim constant în tehnologie de ultimă oră, în instruirea permanentă a echipelor noastre multidisciplinare și în digitalizarea tehnicilor de lucru, totul pentru a întâmpina nevoile specifice ale fiecărei persoane care ne trece pragul.

Așadar, următorul pas firesc este deschiderea în Sibiu în 2018 a două noi clinici de sine stătătoare și complet dotate, una pentru adulți și una pentru copii.

Acest demers întărește promisiunea pe care DENT ESTET și-o asumă, împreună cu colegii stomatologi din echipa dedicată din Sibiu, de a oferi servicii premium comunității de pacienți din oraș.

Clinica DENT ESTET Sibiu- adulți

dent estet sibiu

Clinica DENT ESTET Sibiu- copii

dent estet kids sibiu

Te așteptăm în echipa noastră!

Joburi disponibile:

Medic Stomatolog

Asistent Medical

Patient Care Coordinator

Front Desk Officer

Formular de contact

Postul dorit*

Incarca CV*:

Scrisoare de intentie:


*Prin completarea acestui formular și anexarea CV-ului meu accept să fiu contactat de către DENT ESTET pe email și/sau telefon în vederea programării unui interviu.

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.