Medic DENT ESTET 4 Kids

Echipa DENT ESTET cauta colegi noi!

DE4kids

Alătură-te echipei noastre de elită!

 Dent Estet este mediul în care vrei să te dezvolți

Dent Estet este lider în stomatologia din România, statut care nu ar fi fost posibil fără echipa care ne-a fost aproape încă de la început, din 1999. Am construit o echipă în care investim permanent și care îți recunoaște meritele și ți le răsplătește întotdeauna la adevărata valoare.

Află povestea noastră

 Nu căutăm eroi, ci medici care cred în performanță

Ne dorim în echipă medici foarte pasionați de una dintre specializările din domeniu (implantologie, estetică, endodonție, ortodonție etc.), care știu să realizeze un status dentar complet, un plan de tratament complex, dar și să finalizeze cu succes tratamentele. Perfecționarea vine cu timpul, însă adaptarea la cele mai noi standarde de tratament trebuie să fie imediată. De aceea participarea constantă la cursuri de pregătire este esențială.

 Susținem evoluția profesională a medicilor

Credem că medicii pot deveni specialiști de referință doar într-un mediu ideal. Pe care noi l-am creat. De la asistentii specializați care ajută la eficientizarea tratamentelor și până la întreaga echipă de suport, totul este gândit și creat astfel încât medicul să se concentreze doar pe dezvoltarea sa profesională.

Ne definește cultura de sharing

Experiență de grup acumulată în 20 de ani și statut la început de carieră; acestea sunt primele instrumente majore pe care le primești cand intri în echipa multidisciplinară a clinicilor noastre. Echipa noastră împărtășește întotdeauna din cunoștințele individuale dobândite în ani de experiență și din participările la cursuri internaționale.

Cunoaște echipa

 Investim în sediile noastre. În primul rând pentru echipă

Este modul nostru de a completa cadrul ideal în care să profesezi. Pentru că meseria de medic este extraordinar de frumoasă. Iar tu meriți să te dezvolți într-un mediu similar clinicilor din străinătate, însă acasă, la tine în țară.

PROFILUL MEDICULUI DENT ESTET 4 KIDS:

  • Studii superioare de medicină dentară finalizate
  • Competență în PEDODONȚIE reprezintă un avantaj;
  • Cunoștințe teoretice și practice care să permită identificarea nevoile pacienților cu vârsta între 1 și 16 ani, formularea recomandărilor și a planurilor de tratament, finalizarea cu succes a tratamentelor medicale;
  • Abilități de comunicare și relaționare cu cei din jur care să te ajute să construiește o relație strânsă cu pacienții și cu însoțitorii acestora, dovedind disponibilitate, corectitudine și devotament;
  • Dorință de perfecționare continuă validată prin acțiuni concrete și consecvente de instruire și dezvoltare profesională și personală;
  • Inițiativă concretizată prin motivare și determinare în găsirea și aplicarea de soluții optime care să contribuie la prevenția sau depășirea obstacolelor întâmpinate;
  • Raționament și valori personale sănătoase: integritate, corectitudine și devotament;
  • Atitudine și comportamente pozitive cu ajutorul cărora să relationezi într-un mod constructiv și non-conflictual cu pacienții, angajații și colaboratorii clinicilor.

 Noi așa vedem performanța. Și demonstrăm în fiecare zi că aceasta este calea de a o atinge!

CV-urile care nu corespund cerințelor nu vor fi selectate.

Formular de contact


Postul dorit*

Incarca CV*:

Scrisoare de intentie:


*Prin completarea acestui formular și anexarea CV-ului meu accept să fiu contactat de către DENT ESTET pe email și/sau telefon în vederea programării unui interviu.

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.