Block text imagine

S─ân─âtatea dentar─â este str├óns legat─â de s─ân─âtatea general─â, de aceea este important s─â acord─âm toat─â aten╚Ťia felului ├«n care avem grij─â de z├ómbetul nostru. Din primii ani de via╚Ť─â ╚Öi p├ón─â la v├órste ├«naintate, este esen╚Ťial s─â apel─âm la o echip─â medical─â preg─âtit─â s─â adreseze cerin╚Ťele de s─ân─âtate dentar─â ale ├«ntregii familii.

Venim ├«n ├«nt├ómpinarea pacien╚Ťilor din zona de Sud-Est a ╚Ť─ârii printr-o abordare multidisciplinar─â a planului de tratament, cu ajutorul unei echipe de medici cu preg─âtire ├«n toate ramurile stomatologiei: implantologie, chirurgie, estetic─â dentar─â, ortodon╚Ťie, endodon╚Ťie la microscop, parodontologie, stomatologie pediatric─â ╚Öi tratamente laser.

╚śtim c─â timpul dumneavoastr─â este pre╚Ťios, de aceea am implementat conceptul All-in-One Clinic┬«, care ├«nseamn─â c─â ve╚Ťi eficientiza timpul petrecut ├«n clinic─â. Totul de la investiga╚Ťii, radiologie ╚Öi imagistic─â dentar─â, p├ón─â la lucr─ârilor de laborator de tehnic─â dentatr─â ╚Öi finalizarea planului de tratament, sunt realizate ├«ntr-un flux de lucru integrat.

Clinica Craiova

Listare beneficii clinica

DENT ESTET Craiova ofer─â acces la:

Beneficii clinica
Imagine
Echipa medicala
Descriere

O echip─â medical─â multidisciplinar─â, orientat─â spre dezvoltarea profesional─â continu─â

Imagine
Plan de tratament
Descriere

Abordare personalizat─â a planului de tratament, ├«n func╚Ťie de v├órst─â

Imagine
Diagnostic
Descriere

Siguran╚Ťa unui diagnostic corect ╚Öi complet

Imagine
Confort ridicat
Descriere

Confort ridicat prin tehnologiile minim-invazive ╚Öi orientarea c─âtre experien╚Ťa pacientului

Imagine
Stomatologie laser și tehnologii digitale
Descriere

Stomatologie laser ╚Öi tehnologii digitale ÔÇô pentru tratamente minim-invazive ╚Öi eficiente, chiar ╚Öi ├«n cazuri complexe

Imagine
Protocoale
Descriere

Protocoale clinice avansate pentru siguran╚Ťa ├«n clinic─â

Tratamente Cluj block

Tratamente

Experien╚Ťa pacientului ├«n clinic─â ├«ncepe cu Prima Vizit─â, care cuprinde consulta╚Ťia de specialitate, investiga╚Ťii de radiologie digital─â ╚Öi fotografii de diagnostic realizate ├«n studioul foto digital Future Smile Studio.

Prima vizit─â presupune ╚Öi stabilirea unei rela╚Ťii de ├«ncredere cu un Patient Care Coordinator (PCC) care se va ocupa de parcursul pacientului ├«n clinic─â. Lu─âm ├«n considerare fiecare aspect legat de s─ân─âtatea oral─â ╚Öi v─â oferim un plan personalizat de tratament care va conduce la ob╚Ťinerea rezultatelor dorite.

Tratamentele sunt abordate multidisciplinar ╚Öi acoper─â toate ramurile stomatologiei: implantologie ╚Öi chirurgie, estetic─â dentar─â, ortodon╚Ťie, parodontologie, endodon╚Ťie la microscop ╚Öi terapia cariei dentare, stomatologie laser. Tratamentele minim-invazive faciliteaz─â vindecarea rapid─â, astfel c─â num─ârul vizitelor la medicul stomatolog este redus.

Adres─âm de asemenea nevoile de s─ân─âtate dentar─â ale copiilor ╚Öi adolescen╚Ťilor, oferind tratamente stomatologice adaptate fiec─ârei etape de v├órst─â.

Bloc albastru nou

Afla╚Ťi mai multe despre tratamentele noastre

Listare tehnologii clinica

TEHNOLOGIE

Un flux de lucru digital ├«nseamn─â c─â facem din tehnologia avansat─â un aliat care ne ajut─â s─â transform─âm experien╚Ťa pacientului ├«n clinica stomatologic─â.

Folosim radiologie și imagistică digitală, minim-invazivă, eficientă și confortabilă, precum tomografia computerizată CBCT, scanerele intraorale, anestezie digitală, fotografii de diagnostic digitale în studioul foto Future Smile Design și ghiduri chirurgicale digitale pentru planuri de tratament complexe cu implanturi dentare.

Laserul stomatologic face parte dintre tehnologiile care asigură tratamente minim-invazive, eficiente, cu timp redus de recuperare. De asemenea, laboratorul ASPEN de tehnică dentară digitală integrată oferă lucrări de protetică dentară de o calitate desăvârșită.

Printre tehnologiile ╚Öi echipamentele de investiga╚Ťie ╚Öi tratament disponibile ├«n clinica DENT ESTET Arad se num─âr─â:

Echipa medici

MEDICI

DENT ESTET Craiova ├«nseamn─â o echip─â t├ón─âr─â, care s-a dezvoltat cu ajutorul unui puternic program de mentorat din partea unor medici foarte aprecia╚Ťi ╚Öi cu experien╚Ť─â ├«ndelungat─â ├«n clinicile DENT ESTET. Dr. Alexandru Georgescu coordoneaz─â echipa medical─â preg─âtit─â s─â lucreze multidisciplinar ╚Öi s─â abordeze personalizat fiecare plan de tratament.

Credem c─â experien╚Ťa pacientului este mult ├«mbun─ât─â╚Ťit─â atunci c├ónd tehnologia ╚Öi echipamentele utilizate sunt valorificate de medici preg─âti╚Ťi, de aceea, investim permanent ├«n perfec╚Ťionarea continu─â a echipei medicale, care particip─â constant la cursuri ╚Öi certific─âri interna╚Ťionale.

Succesul tratamentului este dat de rela╚Ťia de ├«ncredere ╚Öi respect pe care o construim ├«n cabinet. Suntem al─âturi de dumneavoastr─â la fiecare pas pe care ├«l facem ├«mpreun─â c─âtre z├ómbetul s─ân─âtos ╚Öi natural pe care vi-l dori╚Ťi.

DESCOPER─é ECHIPA DENT ESTET Craiova

before and after clinica

THE AMAZING SMILE COLLECTION

Nimic nu se compar─â cu acel moment c├ónd ├«╚Ťi recape╚Ťi z├ómbetul ╚Öi, odat─â cu el, ├«ncrederea de sine. Avem grij─â nu doar de s─ân─âtatea ta oral─â, ci ╚Öi de estetica z├ómbetului t─âu, pentru ca tu s─â te bucuri de un rezultat complet.

Link-uri albastre cu text

TARIFE ╚śI SOLU╚ÜII FINANCIARE

V─â invit─âm s─â privi╚Ťi investi╚Ťia ├«n s─ân─âtatea oral─â ca pe un pas important pentru a v─â putea bucura pe deplin de via╚Ť─â ╚Öi de momentele pl─âcute al─âturi de cei dragi. Oferta noastr─â financiar─â se realizeaz─â dup─â consulta╚Ťia ini╚Ťial─â de specialitate, dup─â ce am realizat planul de tratament personalizat.

Venim ├«n ├«nt├ómpinarea nevoii de predictibilitate a pacien╚Ťilor printr-o gam─â de abonamente individuale ╚Öi corporate, care au ├«n vedere planuri de preven╚Ťie ╚Öi interven╚Ťie personalizate ├«n func╚Ťie de cerin╚Ťele dumneavoastr─â.

Suntem bucuro╚Öi c─â pacien╚Ťii au ├«ncredere ├«n noi de peste 24 de ani ╚Öi te invit─âm s─â descoperi excelen╚Ťa DENT ESTET┬á ├«n clinica din Craiova.

Harta Clinica

Contact

Program

L-V: 8-21

S: 8-14

D: închis