Block text imagine

Zâmbetul este expresia bucuriei, a încrederii în tine și a sănătății generale a organismului, astfel că este esențial să-i acorzi importanța cuvenită.

Meriți ca experiența la medicul stomatolog să fie una relaxantă, dar în același timp să-ți ofere cea mai bună îngrijire medicală. La DENT ESTET Oradea transformăm zâmbete și privim cum stima de sine a pacienților crește atunci când rezultatele tratamentelor dentare sunt cele dorite.

Echipa de medici DENT ESTET Oradea are ca valori multidisciplinaritatea și abordarea personalizată a fiecărui caz, fiind compusă din medici specialiști în toate ramurile stomatologiei: implantologie, estetică dentară, ortodonție, parodontologie, endodonție și odontoterapie restauratoare.

Clinica Oradea

Listare beneficii clinica

Clinica DENT ESTET Oradea oferă acces la:

Beneficii clinica
Imagine
Stomatologie digitala
Descriere

Servicii stomatologice digitale integrate

Imagine
Plan de tratament
Descriere

Tratamente personalizate realizate de medici cu experiență clinică de peste 20 de ani

Imagine
Tehnologii
Descriere

Cele mai avansate tehnologii de diagnosticare și tratament în aceeași clincă

Imagine
Plan de tratament
Descriere

Plan de tratament personalizat și eficient, chiar și pentru cele mai complexe cazuri

Imagine
Protocoale
Descriere

Protocoale clinice avansate pentru siguranța

Imagine
Tehnologii
Descriere

Confort ridicat prin tehnologiile folosite și orientarea către experiența pacientului

Imagine
Tehnică dentară digitală ASPEN
Descriere

Laborator de tehnică dentară digitală ASPEN

Bloc text

Dr. Cosmin Costea, a fondat clinica Oradent în anul 2002 și este în prezent coordonatorul echipei medicale DENT ESTET Oradent. De-a lungul timpului, a obținut rezultate extraordinare în reabilitări orale complexe cu sisteme de tip All-on-4 și All-on-6, oferind șansa la o viață normală pacienților care se confruntă cu afecțiuni dentare avansate.

Tratamente Cluj block

Tratamente

Pentru noi, starea ta de bine este foarte importantă și de aceea suntem aici să-ți ascultăm dorințele, să analizăm soluțiile care ți se potrivesc, să fim alături de tine în transformarea zâmbetului tău.

Prima vizită în cadrul clinicii noastre este una completă și centrată pe rezultate. Datorită protocolului clinic orientat către siguranța și confortul pacientului, dar și a abordării multidisciplinare a planurilor de tratament, acoperim fiecare aspect legat de sănătatea ta orală, pentru ca tu să te bucuri de rezultatele pe care ți le dorești.

Pășind în clinica DENT ESTET Oradea, vei beneficia de o gamă completă de tratamente stomatologice minim-invazive, care facilitează vindecarea rapidă, dar și de un nivel ridicat de confort. Datorită fluxului de lucru digitalizat, celor mai noi descoperiri în domeniu și experienței specialiștilor noștri, rezultatul final al tratamentelor aplicate este un zâmbet natural și estetic.

html

Aflați mai multe despre tratamentele noastre

Listare Tehnologii clinica

Tehnologie

La DENT ESTET Oradea, suntem promotorii beneficiilor stomatologiei digitale care schimbă experiența în clinica stomatologică. Ne dorim să te simți relaxat și să ai încredere că problemele tale orale vor fi rezolvate rapid și eficient de echipa noastră de medici.

Printre tehnologiile și echipamentele de investigație și tratament disponibile în clinica DENT ESTET Oradea se numără:

echipahome

MEDICI

Suntem convinși că succesul planului de tratament începe cu relația de încredere pe care o dezvoltăm cu pacientul. Ne dorim să te simți ascultat și implicat activ în luarea celei mai bune decizii medicale, în acord cu nevoile și așteptările tale.

La DENT ESTET Oradea, multidisciplinaritatea și experiența acumulată în cei 21 de ani de activitate de echipa medicală sunt esențiale pentru abordarea celor mai complexe cazuri, pentru redarea sănătății orale și a unui zâmbet natural, estetic și funcțional.

Perfecționarea continuă a echipei medicale înseamnă că suntem pregătiți să valorificăm cele mai avansate tehnologii, în beneficiul pacientului.

Fiecare plan de tratament este conceput cu atenție și profesionalism, sub supravegherea unui medic coordonator, pentru ca tu să te bucuri de un nivel ridicat de confort, calitate și siguranță.

DESCOPERĂ ECHIPA DENT ESTET Oradea

before and after clinica

THE AMAZING SMILE COLLECTION

Nimic nu se compară cu acel moment când îți recapeți zâmbetul și, odată cu el, încrederea de sine. Avem grijă nu doar de sănătatea ta orală, ci și de estetica zâmbetului tău, pentru ca tu să te bucuri de un rezultat complet.

Link-uri albastre cu text

TARIFE ȘI SOLUȚII FINANCIARE

Investiția în noi și în zâmbetul nostru este un pas important pentru sănătatea întregului organism. Știm că fiecare pacient este unic, de aceea, oferta noastră financiară se realizează după consultația inițială de specialitate și ia în calcul toate aspectele importante pentru tine.

La DENT ESTET Oradea, vei găsi tarife, planuri de finanțare și tipuri de abonamente care răspund tuturor așteptărilor. Suntem bucuroși că pacienții noștri au încredere în noi de peste 24 de ani și te invităm să descoperi universul inovator al DENT ESTET în clinica din Oradea.

Harta Clinica

Contact