Oradea

Respectul pentru pacient, profesionalismul și pasiunea pentru stomatologia modernă sunt valori care caracterizează clinica stomatologică Oradent by Dr. Costea, partener al grupului DENT ESTET din noiembrie 2021.

Cu o experiență de peste 20 de ani în stomatologia generală, 14 ani în implantologie și 10 ani în estetica dentară, clinica fondată de dr. Cosmin Costea, medic stomatolog cu competență în implantologie, specialist protetică dentară și rezident chirurgie dento-alveolară, oferă pacienților o gamă completă de servicii stomatologice premium.

Oradea

Astfel, pacienții clinicii beneficiază de soluții moderne de tratament din partea unei echipe de medici specializați în implantologie, ortodonție, endodonție și estetică dentară și de siguranța unui diagnostic corect.

Cunoaște echipa DENT ESTET

Printre echipamentele de ultimă generație disponibile la clinica stomatologică din Oradea, Oradent, se numără:

  • tomografia computerizată CBCT, cea mai înaltă tehnologie digitală, cu acuratețe maximă în diagnosticarea unei afecțiuni maxilo-faciale
  • scannerul intra-oral, care reduce timpul de tratament, și microscopul electronic, folosit în tratamentele endodontice, dar și în tratamentul cariilor pentru un maxim de precizie și control.

 

Te așteptăm în vizită!

Alege clinica
DENT ESTET – ORADENT
  • DENT ESTET – ORADENT
    DENT ESTET – ORADENT

Program

L-V: 8-21

S: 8-14

D: închis

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.