Block text imagine

Z├ómbetul este expresia bucuriei ╚Öi a st─ârii de bine, un aspect foarte important pentru s─ân─âtatea general─â.┬á├Änc─â de la primul dinte ╚Öi p├ón─â la necesit─â╚Ťile specifice ale v├órstei ├«naintate, este important s─â ╚Ötii c─â ├«╚Ťi po╚Ťi ├«ncredin╚Ťa s─ân─âtatea dentar─â unei echipe dedicate.

Promisiunea noastr─â sunt tratamente dentare oferite de medici speciali╚Öti care lucreaz─â multidisciplinar, cu experien╚Ť─â ├«n abordarea cerin╚Ťelor de s─ân─âtate dentar─â ale ├«ntregii familii: implantologie ╚Öi chirurgie, estetic─â dentar─â, ortodon╚Ťie, parodontologie, endodon╚Ťie, stomatologie pediatric─â, stomatologie laser, profilaxie, imagistic─â ╚Öi radiologie digital─â.

Clinica Ploiesti

Listare beneficii clinica

Clinica DENT ESTET Ploiești oferă acces la:

Beneficii clinica
Imagine
Echipa
Descriere

O echip─â medical─â multidisciplinar─â, orientat─â spre dezvoltarea profesional─â continu─â

Imagine
Plan de tratament
Descriere

Abordare personalizat─â a planului de tratament, ├«n func╚Ťie de v├órst─â

Imagine
Diagnostic
Descriere

Siguran╚Ťa unui diagnostic corect ╚Öi complet

Imagine
Tehnologii
Descriere

Confort ridicat prin tehnologiile minim-invazive ╚Öi orientarea c─âtre experien╚Ťa pacientului

Imagine
Laser
Descriere

Stomatologie laserÔÇô pentru tratamente minim-invazive ╚Öi eficiente, chiar ╚Öi ├«n cazuri complexe

Imagine
Protocol
Descriere

Protocoale clinice avansate pentru siguran╚Ťa ├«n clinic─â

Imagine
Tehnologii
Descriere

Tehnologii digitale integrate în fluxul de lucru, de la diagnostic și tratament, până la lucrările realizate de laboratorul de tehnică dentară

Tratamente Cluj block

Tratamente

Primul pas ├«n c─âl─âtoria transformatoare spre z├ómbetul mult dorit ├«ncepe cu consulta╚Ťia de tip Prima Vizit─â. ├Än urma consultului clinic, a investiga╚Ťiilor ╚Öi a fotografiilor digitale de diagnostic, medicul coordonator va decide cea mai bun─â abordare prin care ve╚Ťi ob╚Ťine func╚Ťionalitatea ╚Öi estetica dentar─â necesare pentru o s─ân─âtate deplin─â.

╚śtim c├ót de important─â este pentru pacien╚Ťi posibilitatea de a previzualiza rezultatele planului de tratament, de aceeea, imagistica digital─â, de la radiologie, CBCT ╚Öi fotografiile de diagnostic, p├ón─â la scanerele intraorale ╚Öi tehnologia Modjaw 4D, ofer─â posibilitatea de a discuta.

Oferim tratamente minim-invazive, confortabile ╚Öi eficiente, cu ajutorul fluxurilor de lucru digitale, ├«n toate ramurile medicinei dentare: implantologie, chirurgie, estetic─â dentar─â, ortodon╚Ťie, parodontologie, endodon╚Ťie la microscop, tratamente laser ╚Öi stomatologie pediatric─â.

Ne dorim s─â contribuim la starea de s─ân─âtate a pacien╚Ťilor din Ploie╚Öti  printr-o gam─â complet─â de tratamente, oferind at├ót servicii de preven╚Ťie ╚Öi profilaxie, precum vizite periodice, periajul profesional ╚Öi terapia cariei, p├ón─â la planuri complexe de tratament ╚Öi reabilit─âri orale totale.

html

Afla╚Ťi mai multe despre tratamentele noastre

Listare Tehnologii clinica

TEHNOLOGIE

Digitalizarea actului medical înseamnă optimizarea timpului petrecut în clinică, diagnostic complet și decizii medicale corecte, care iau în considerare unicitatea fiecărui pacient.

Printre tehnologiile disponibile în clinică se numără:

Block text

Descoperă tehnologiile digitale disponibile în clinicile DENT ESTET

Echipa medici

MEDICI

Echipa DENT ESTET Ploie╚Öti este format─â din medici preg─âti╚Ťi s─â r─âspund─â cerin╚Ťelor de s─ân─âtate oral─â ale adul╚Ťilor ╚Öi medici stomatologi pediatri, care se dedic─â exclusiv aspectelor de s─ân─âtate dentar─â ale copiilor ╚Öi adolescen╚Ťilor.

╚śtim c─â s─ân─âtatea dentar─â este str├óns legat─â de experien╚Ťele pozitive la dentist, de aceea sus╚Ťinem pacien╚Ťii anxio╚Öi prin cabinetul psihologic, astfel ├«nc├ót copiii s─â revin─â cu pl─âcere ├«n vizit─â la medicul stomatolog.

Multidisciplinaritatea ╚Öi politica de sharing se reg─âsesc ├«n toate clinicile DENT ESTET, ceea ce ├«nseamn─â c─â ve╚Ťi descoperi c─â fiecare caz este abordat de o echip─â de medici de specialit─â╚Ťi diferite, sub supravegherea medicului coordonator.

Pentru a atinge performan╚Ťa ├«n stomatologie, fiecare medic al echipei este sus╚Ťinut s─â participe constant la certific─âri ╚Öi cursuri interna╚Ťionale, s─â se dezvolte profesional ╚Öi s─â fie ├«n permanen╚Ť─â ├«n contact cu cele mai noi protocoale de lucru.

Suntem preg─âti╚Ťi s─â abord─âm planuri de tratament complexe prin care v─â ve╚Ťi rec├ó╚Ötiga starea de bine ╚Öi ├«ncrederea ├«n z├ómbetul dumneavoastr─â. V─â suntem al─âturi de la prima vizit─â, p├ón─â la ob╚Ťinerea rezultatelor dorite, iar rela╚Ťia pe care o dezvolt─âm ├«n cabinet ╚Öi transparen╚Ťa comunic─ârii sunt elemente esen╚Ťiale ├«n succesul tratamentului.

DESCOPERĂ ECHIPA DENT ESTET Ploiești

before and after clinica

THE AMAZING SMILE COLLECTION

Nimic nu se compar─â cu acel moment c├ónd ├«╚Ťi recape╚Ťi z├ómbetul ╚Öi, odat─â cu el, ├«ncrederea de sine. Avem grij─â nu doar de s─ân─âtatea ta oral─â, ci ╚Öi de estetica z├ómbetului t─âu, pentru ca tu s─â te bucuri de un rezultat complet.

Link-uri albastre cu text

TARIFE ╚śI SOLU╚ÜII FINANCIARE

Investi╚Ťia ├«n s─ân─âtatea oral─â este un pas important cu efecte benefice asupra s─ân─ât─â╚Ťii ┬á├«ntregului organism. Fiecare pacient este unic, de aceea, oferta noastr─â financiar─â se realizeaz─â dup─â investiga╚Ťiile de diagnostic ╚Öi consulta╚Ťia de specialitate.

La DENT ESTET Ploie╚Öti oferim o gam─â de abonamente individuale ╚Öi corporate care ├«ncurajeaz─â preven╚Ťia dentar─â, dar acoper─â ╚Öi un plan coerent de interven╚Ťie ├«n func╚Ťie de cerin╚Ťele dumneavoastr─â.

Suntem bucuro╚Öi c─â pacien╚Ťii au ├«ncredere ├«n noi de peste 24 de ani ╚Öi v─â invit─âm s─â descoperi╚Ťi excelen╚Ťa DENT ESTET┬á ├«n clinica din Ploie╚Öti.

Harta Clinica

Contact

Program

L-V: 8-21

S: 8-14

D: închis