DENT ESTET 4 KIDS Timișoara este prima clinică stomatologică pentru copii din vestul României care  oferă copiilor o experiență pozitivă la dentist, din momentul în care acesta pășește împreună cu părintele în clinică. Totul este personalizat și adaptat nevoilor celor mici, de la decoruri și jucării, personal specializat în comunicarea cu copiii, tratamente speciale, adaptate vârstei lor, și până la medici stomatologi certificați în Europa și SUA în stomatologie pediatrică.

Mai mult decât atât, clinica stomatologică pentru copii din Timișoara vine în întâmpinarea părinților cu soluții pentru tratarea copiilor anxioși, cu un departament ATI de sine stătător, dar și cu o echipă permanentă de psihologi, totul pentru a spori confortul copiilor și părinților, deopotrivă.

Timisoara

DENT ESTET 4 KIDS este experiența pe care orice părinte își dorește să i-o ofere copilului său, pentru că micile zâmbete sănătoase se vor transforma în adulți sănătoși!

 

Vă așteptăm în vizită!

Alege clinica
DENT ESTET 4 KIDS Timișoara
  • DENT ESTET 4 KIDS Timișoara
    DENT ESTET 4 KIDS Timișoara

Program

L-V: 8-21

S: 8-14

D: închis

De asemenea, pentru a asigura tratamente ortodontice pe grupe de vârstă, în Timișoara, depotrivă adulții și adolescenții beneficiază de un centru inovator de Ortodonție - Advanced Orthodontic Division. Echipa medicală AOD este formată din medici ortodonți cu experiență de peste 20 de ani în tratarea cazurilor ortodontice complexe cu toate tipurile de aparate dentare existente. De asemenea, medicii noștri ortodonți sunt certificați internaționali în tehnica ortodontică linguală, în terapia cu alignere invisalign® și în alte tehnici moderne de redresare ortodontică, indiferent de complexitatea cazului.

Timisoara
Alege clinica
Advanced Orthodontic Division
  • Advanced Orthodontic Division
    Advanced Orthodontic Division

Program

L-V: 8-21

S: 8-14

D: închis