Asteptul fizic devine o parte din ce în ce mai importantă a vieții noastre. Fiecare din noi își dorește, în mod inconștient, să arate precum vedetele din reviste, chiar dacă știm că această realitate este una modificată digital. Tehnologia modernă îți permite acum tratamente estetice și dentare inovatoare, cu rezultate vizibile. Nu uita însă, cuvântul de bază pentru astfel de proceduri este naturalețe.

Dacă ești nemulțumit de aspectul dinților tăi în ceea ce privește forma, culoarea și spațiile dintre ei, sau ai suferit un traumatism dentar și aceștia au nevoie de susținere, specialiștii DENT ESTET îți recomandă coroanele dentare ca măsură de salvare și estetică pentru dinții tăi.

 

Coroane dentare din ceramică vs coroane dentare din zirconiu

Coroanele dentare sunt lucrări protetice ce îmbracă dintele natural cu scopul de a-l proteja și a-i oferi o estetică deosebită, naturală, care imită perfect structura dintelui natural. Acestea pot fi din ceramică, zirconiu, sau combinații din cele 2 materiale. Coroanele dentare din zirconiu pur au devenit în ultimiii ani din ce în ce mai populare, deoarece îmbină cu succes estetica naturală cu durabilitatea lucrării, de multe ori este pe viață. Sunt modalitatea perfectă prin care îți poți proteja dinții pentru toată viața astfel încât, și la 90 de ani, să ai un zâmbet de invidiat. Vei putea mânca și bea alimente bogate în zahăr sau coloranți fără teama de a-ți păta sau coroda dinții.

Deși sunt niște obiecte atât de mici, coroanele dentare îți pot schimba viața. Poate te-ai obișnuit cu forma ușor zimțată sau crăpată a dinților tăi, dar gândește-te cum întreaga fizionomie ți se va schimba în bine odată cu montarea acestora. Datorită noii estetici a dinților tăi, acum simetrici și uniformi în culoare, vei zâmbi mai mult și vei transmite mai multă încredere în tine. Poate aceasta este schimbarea de care aveai nevoie în viața ta.

Iată 4 motive pentru care să îți dorești coroane dentare:

  1. Vrei o schimbare de înfățișare

Deși subtilă, noua ta înfățișare va fi mai atrăgătoare datorită simetriei și culorii uniforme a zâmbetului tău. Îți va face mai multă plăcere să te privești în oglindă iar selfie-urile și fotografiile cu cei dragi te vor surprinde afișând mândru ultima investiție.

  1. Ai nevoie de un boost de încredere în tine

Pe lângă cursurile de specialitate pentru creșterea stimei de sine, îmbunătățirea aspectului tău fizic joacă un rol foarte important. Dacă până acum ai avut complexe legate de zâmbetul tău, acum este foarte ușor și rapid să le depășești datorită ultimelor generații de coroane dentare.

  1. Vrei să îți îmbunătățești relațiile sociale

Fie că vrei să fii mai atrăgător/atrăgătoare pentru persoana iubită, sau vrei să inspiri încredere la locul de muncă, un zâmbet nou va însemna pentru tine îmbunătățirea relațiilor sociale și aprecierea celor din jur.

  1. Vrei un aspect fizic întinerit

Un zâmbet sănătos și frumos este, de cele mai multe ori, asociat cu entuziasmul tinereții. Din acest motiv, montarea coroanelor dentare, conform unui studiu DENT ESTET, va face să pari cu aproximativ 10 ani mai tânăr/ă.

Indiferent de motivul pentru care apelezi la coroane dentare, medicii specialiști DENT ESTET sunt pregătiți să îți ofere zâmbetul pe care ți-l dorești. Montarea acestora înseamnă mai mult decât o simplă procedură stomatologică, ea reprezintă pasul spre o viață personală îmbunătățită.

Fă primul pas și programează-te acum la unul dintre cei 88 de medici specialiști DENT ESTET!