De ce să alegi tratamentul cu implant dentar

Zâmbetul contează! Indiferent de profesia în care activezi sau de rutina zilnică pe care o desfășori, lipsa unei danturi complete afectează vizibil comportamentul tău social și profesional, creând disconfort atât în relația cu ceilalți, cât și dificultate în mestecarea alimentelor.

Fie că piederea dinților a fost cauzată de probleme gingivale, traumatisme la nivelul danturii sau doar cauzate de înaintarea în vârstă, lipsa dinților reprezintă o problemă care trebuie rezolvată în timpul cel mai scurt, pentru a-ți menține calitatea vieții la standardele dorite.

Sănătatea nu trebuie condiționată de portofel/buget! Decizia de a-ți reconstrui zâmbetul perfect este de cele mai multe ori și cea mai dificilă. Foarte multe persoane consideră protezele dentare ca fiind alegerea cea mai bună, singura de altfel, dacă apreciem bugetul ridicat pe care îl necesită o alegere “mai sofisticată” precum implantul dentar.

9 motive să alegi tratamentul cu implant dentar:

Păstrează osul natural – implanturile dentare sunt similare rădăcinilor dinților, în sensul că oferă stabilitate osului pe care se folosește. Dinții sunt înveliți în osul alveolar care se dezvoltă la imediata apariție a dinților. Un implant din titaniu folosește metode biochimice de “lipire” cu osul alveolar, luând aspectul rădăcinii dintelui original și impiedicând dizolvarea acestuia.

Ajută ceilalți dinți – Dinții funcționează ca un grup, de aceea absența unui dinte va afecta și sănătatea celorlalți din jurul lui. Medicul implantolog va umple golul cu un dinte nou, care va înlocui dintele lipsă și va reda armonia întregii danturi.

Este ușor de curățat – Pentru că implanturile sunt similare dinților reali, ele pot fi curățate simplu, folosind metodele de igienizare bucală clasice. Spre deosebire de proteza dentară, noaptea poți dormi liniștit, nu trebuie să-ți pui implantul în soluție sau orice alt lichid.

Protejează dinții vecini – Pierderea unui dinte atrage grija pentru întreaga dantură și dorința de a-ți proteja dinții sănătoși. Spre deosebire de punțile dentare sau proteze, implantul dentar nu afectează sănătatea celorlalți dinți, el înlocuiește dintele lipsă, nu se sprijină pe un alt dinte.

Îți redă încrederea – implantul dentar te ajută să zâmbești din nou “cu gura până la urechi”, deoarece procedura înlocuiește dinții lipsă, prin fixarea implantului în maxilar, astfel nu ești jenat de zgomotele specifice care apar atunci când porți proteză dentară.

Păstrează forma naturală a feței și a zâmbetului. Pierderea unui dinte afectează întreaga estetică a feței, dar implantul dentar vă permite să aveți din nou un zâmbet natural, care va atrage privirile celor din jur. O să poți să zâmbești și să-ți păstrezi aceleași trăsături ale feței.

Scapi de grija cariilor – un beneficiu al implantului dentar este și faptul că scăpați de grija cariilor. Cu toate acestea, va fi trebui să vizitezi frecvent medicul dentist specialist ca să urmărească evoluția tratamentului. De asemenea, este foarte important să ai o igienă orală foarte bună, la fel ca pentru un dinte natural, astfel încât să eviți complicațiile.

Poate rezista toată viața. În funcție de tipul de implant dentar pe care îl alegi, te poți bucura de el chiar și toată viața. Implanturile dentare sunt confecționate din materiale care se adaptează ușor în organism și rezistă o perioadă cât mai lungă. Nu e nevoie să repeți tratamentul de mai multe ori, ci doar să te consulți cu medicul specialist și să alegi informat.

Îți îmbunătățește stilul de viață. Cu un implant dentar uiți de restricții și scapi de griji. Poți mânca orice, fără să te chinui sau să-ți neglijezi igiena orală. Totuși, nu e cazul să exagerezi și să mănânci alimente dure, care pot pune în pericol integritatea coroanei dentare sau a celorlalți dinți.

Ține cont de aceste beneficii și alege cu încredere implantul dentar care te va ajuta să zâmbești din nou cu încredere. În plus, La DENT ESTET te așteaptă o echipă de 8 medici supra-specializați în Implantologie Dentară în SUA și în Europa, cu o abordare multidisciplinară personalizată a reconstrucției zâmbetului tău.

Introducerea tomografului computerizat CBCT 3D în stomatologie permite o diagnosticare precisă, posibilitatea de previzualizare a rezultatelor finale ale procedurii chiar după prima ședință prin tehnologia anticipativă digitală SimPlant, soluții de vindecare și tratament care în 8 minute, în cabinet, creează plasmă și membrană naturală chiar din sângele pacientului (Tehnologia PRGF – Endoret) răspund întocmai nevoilor estetice și funcționale ale pacienților și asigură succesul pe termen lung al tratamentului.

De asemenea, pentru a veni în sprjinul nevoilor tale, ți-am pregătit soluții financiare personalizate, precum “Plan 12″, un program financiar prin care poți plăti valoarea tratamentului simplu și comod, în 12 rate lunare fixe, avans 0, dobândă 0. Citește mai multe despre soluțiile noastre financiare, de aici.

 

Schimbă-ți zâmbetul începând de acum!