Promitem să fim întotdeauna cei mai buni!

Astăzi sărbătorim 15 ani de când am deschis porțile primei clinici DENT ESTET. În tot acest timp am căpătat noi dimensiuni, am dobândit noi valențe și ne-am întărit promisiunea cu care am plecat la drum: nevoile pacienților sunt prioritatea noastră nr. 1.

Ne-am început călătoria în 1999 cu o echipă mică, dar fidelă viziunii îndrăznețe de a aduce serviciile stomatologice din România la standarde internaționale. Ghidați de motto-ul Nouă ne pasă, am reușit în 15 ani nu doar să schimbăm o piața întreagă, dar și să devenim cea mai extinsă și puternică rețea de clinici dentare din țară.

Da, am dezvoltat un grup de 7 clinici dentare, cu o echipă formată din peste 150 de oameni, cu un sistem bazat pe supraspecializări și cu standarde recunoscute internațional… dar ne-am păstrat dedicarea și atenția pentru fiecare dintre pacienții noștri.

Știm că toate acestea au fost posibile doar datorită celor 35.000 de pacienți care ne-au ales și care ne-au motivat să devenim mai buni și mai puternici.

De aceea, dragi pacienți și prieteni, astăzi ne reînnoim angajamentul de a vă întâmpina întotdeauna cu seriozitatea, profesionalismul și caldura cu care v-am tratat întotdeauna.

Încrederea pe care ne-ați acordat-o și prezența voastră în clinicile DENT ESTET ne demonstrează că vă doriți ca împreună să schimbăm lumea cu un zâmbet…

Pentru toate acestea, vă mulțumim!

Dr. Oana Taban

CEO & Founder DENT ESTET

semnatura-Oana-2