Anul acesta, DENT ESTET s-a alăturat celei de-a XIV-a ediții a Festivalului Brazilor de Crăciun împreună cu renumitul designer de interior Hamid Nikola Katrib, care a creat un brad special ce va fi scos la licitație în vederea strângerii de fonduri pentru copii din medii vulnerabile. ”Vitrina cu amintiri”, așa cum a fost denumit bradul, va fi înscris la licitație în cadrul Galei din 4 decembrie 2014, alături de alte creații ale unora dintre cei mai importanți designeri din România.bradn

„Pentru că Festivalul Brazilor de Crăciun este un eveniment dedicat copiilor, inpirația bradului din această ediție a fost chiar universul poveștilor. Am vrut să creez o fereastră care să ne transporte în lumea copilăriei cu zâne, steluțe, caruseluri și globuri de cristal și care să ne apropie mai mult de magia Crăciunului.” spune creatorul bradului.

1416579767,1929

Acesta este deja cel de-al patrulea proiect de acest gen pentru Hamid și o premieră pentru DENT ESTET. Bradul a fost gândit ca o vitrină unde sunt expuse elemente din lumea poveștilor, care ne duc cu gândul la sărbătoare și familie. Creația este o piesă decorativă elegantă, care își poate găsi locul în orice spațiu și poate fi personalizat în funcție de orice sezon din an.

„Aveam deja experiența lucrului cu Hamid, el fiind cel care a realizat anul acesta design-ul celei de-a treia clinici DENT ESTET pentru copii, un spațiu de poveste încărcat cu bucurie și culoare. Mă bucur că putem colabora din nou în beneficiul copiilor și sper ca „Vitrina cu amintiri” să aducă cât mai multe zâmbete pe chipurile copiilor înscriși în program.” spune dr. Oana Taban, Fondator și Director General DENT ESTET.

Festivalul Brazilor de Crăciun este un eveniment de strângere de fonduri organizat anual de Salvaţi Copiii România, care are ca eveniment central o licitaţie specială de brazi de Crăciun, creaţi exclusiv pentru această ocazie de designeri români de renume.

brad hamid