Despre noi

Dr. Oana Taban

ECHIPA PE CARE O AM ALĂTURI DIN 1999 FACE DIFERENȚA IAR MĂRTURIE STĂ MULȚUMIREA CELOR PESTE 75.000 DE PACIENȚI CARE REVIN DE FIECARE DATĂ CU ACEEAȘI ÎNCREDERE!

Dr. Oana Taban
Managing partner

Povestea DENT ESTET a început în anul 1999 atunci când dr. Oana Taban, CEO și Fondator al grupului de clinici dentare, a avut viziunea și curajul de a lansa un concept unic pe piața serviciilor stomatologice din România: tratamente premium, la standarde internaționale și supraspecializarea echipei medicale.

Misiunea DENT ESTET a fost întotdeauna de a transforma viziunea pentru inovație în realitate. De aceea, business-ul a crescut de la an la an, ajungând, 18 ani mai târziu, să domine piața de servicii stomatologice din România și să câștige încrederea a peste 75.000 de pacienți. Ne-am asumat responsabilitatea de a reda tuturor celor care ne trec pragul nu doar zâmbetul, ci și încrederea, stima de sine și siguranța lucrului bine făcut pe termen lung.

 

Încă din primul an de la deschidere, numarul de cereri din partea pacienților a crescut foarte mult, ceea ce a condus, în mod organic, la transformarea cabinetului DENT ESTET în clinica multidisciplinară DENT ESTET.

 

De la viziune în 1999 la lider de piață prin matematica unor investiții inteligente

Din dorința de a se apropia tot mai mult de nevoile pacienților, dr. Oana Taban  a crezut în inovație și în perfecționarea multidisciplinară continuă a echipei ca factori de decizie pentru aceștia. A avut curajul de a lua cele mai bune decizii la momentul potrivit şi perseverenţa de a duce la bun sfârşit fiecare plan început, independent de contextul pieţei de stomatologie din România, care nu de multe ori a erprezentat o luptă continuă.

 

Dincolo de orice impediment rămâne pasiunea pentru profesie, iar DENT ESTET a reușit să crească prin câteva decizii curajoase şi asumate, luate nu în funcţie de paşii făcuţi de concurenţă, ci în ritmul impus de nevoile pieţei şi cu dorinţa de a ajunge la reperul stabilit de la înfiinţare: stomatologie pentru români la standarde occidentale!

 

În anul 2006 DENT ESTET a inaugurat cea de-a treia clinică dentară din București ce a adus o nouă premieră în domeniu: stomatologia verde! Clinica Green Dental a fost mai mult decât un gest îndrăzneț, a fost o mișcare strategică prin care dr. Oana Taban a reconfirmat puterea viziunii. De altfel, următorii ani au adus întreaga piață mondială de consum în direcția eco-bio.

 

2008 şi 2012 au însemnat anii în care am pus bazele primelor nişe de piaţă în medicina dentară românească: stomatologia dedicată exclusiv copiilor şi adolescenţilor.

2008, anul în care am transformat grija unei mame în prima clinică dentară din Europa de Est dedicată exclusiv copiilor prin inaugurarea DENT ESTET 4 KIDS. Înțelegând nevoile și temerile unei mame, Dr. Oana Taban a creat DENT ESTET 4 KIDS nu ca un business, ci ca locul care să ofere copiilor atenția exclusivă a unei echipe medicale care lucrează doar cu copiii și părinților încrederea că cei mici au parte de cea mai bună experiență la stomatolog. Clinica pentru copii a fost pasul firesc către educația dentară timpurie, mantra care urma să transforme DENT ESTET în prima entitate privată din România care autofinanțează programe de educație dentară gratuită pentru copii și părinți.

 

2009 a marcat înființarea unui departament ATI unic în țară, echipat cu tehnologie pentru realizarea de intervenții complexe sub anestezie generală, care nu se regăsește în nicio altă clinică dentară din România. Departamentul ATI este puternic și stabil datorită unei echipe de 9 medici anesteziști ce lucrează constant cu pacienții adulți și copii. Astfel, în clinicile DENT ESTET aceștia beneficiază de tratamente complet fără durere prin tehnici de sedare medie si profundă (inhalosedare, analgosedare etc.).

 

15 octombrie 2012, ziua în care stomatologia din România a cunoscut o nouă premieră: DENT ESTET 4 TEENS, prima clinică dentară din Europa dedicată exclusiv adolescenților. Motivul principal al acestei inițiative a fost situația alarmantă a pre adolescenților și adolescenților cu vârsta între 10 și 17 ani care ajung în  număr foarte mic în cabinetele stomatologice, deși problemele la vârsta adolescenței sunt complexe și presupun o abordare personalizată, mai ales sub aspect ortodontic. Odată cu noua clinică, am supraspecializat și o echipă de medici ortodonți care au devenit cel mai mare departament de tratamente cu aparate dentare pe grupe de vârstă din România. Iar numărul tot mai mare de adolescenți și părinți care ne acordă încredere reprezintă motivul pentru care investim în calitatea serviciilor și echipei.

 

Anul 2013 a marcat extinderea conceptului de stomatologie exclusiv pentru copii în țară, cu prima clinică deschisă în Timișoara. Iar rezultatele bune ale acestui pas le observăm în fiecare zi. Ne bucurăm că putem oferi pacienților copii din vestul țării o echipă locală pregătită la standardele DENT ESTET și un management responsabil care ne ajută ca împreună să creștem generații cu zâmbete sănătoase. Odată cu deschiderea noii clinici, am extins în Timişoara programele de educație dentară gratuită pentru copii și părinți: Dental care Parenting și În vizită la Zâna Măseluță.

 

Inovații.Performanță.Premiere în stomatologia din România

DENT ESTET este prima clinică stomatologică din România care a introdus tratamente de estetică facială în cabinetul dentar (acid hialuronic și botox), realizate de medici dentiști certificați de către Academia Americană de Estetică Facială.

 

Ortodonția linguală, o tehnică  inovatoare în stomatologia din Europa, a reprezentat încă o premieră în medicina dentară din România. Anul 2007 marchează certificarea dr. Iana Dilă ca primul medic din țară specializat în ortodonție linguală chiar de către inventatorul acesteia, dr. Dirk Wiechmann și introducerea tratamentului cu aparat dentar INCOGNITO în beneficiul pacienților.

 

O premieră în România a reprezentat-o și achiziționarea, în anul 2011, a celui mai performant aparat de depistare a cancerului oral în fază incipientă – Oral Screening Cancer. Cu ajutorul acestei tehnologii, medicii noștri pot depista la controlul de rutină, în doar 3 minute, eventuale formațiuni pre canceroase la nivelul cavității orale.

 

“Zâmbet de Hollywood” părea o expresie pentru pacienții care își doreau dinți albi. DENT ESTET a transformat aspiraționalul în realitate introducând în paleta de tratamente de estetică dentară oferite de clinicile din țară, fațetele dentare Lumineers, care nu necesitau șlefuire și care veneau direct din laboratoarele de tehnică dentară de la Hollywood. 2010 este fără îndoială anul care a revoluționat estetica dentară din România.

 

În același an în care estetica dentară cunoștea un boost, ne-am asumat digitalizarea în profunzime a zâmbetului oferind pacienților o tehnologie 3D prin care este simulat rezultatul final al tratamentului înainte ca acesta să înceapă. Digital Smile Design este fără îndoială o unealtă indispensabilă oricărui medic dentist supraspecializat în protetică și estetică dentară. Pentru a asigura calitatea și acuratețea simulării am certificat internațional medicii echipei DENT ESTET prin cursuri realizate de însuși inventatorul tehnologiei: Christian Coachman.

 

În anul 2011 am lansat primul program de Internship din România dedicat studenţilor la medicină dentară, numit First Step to Excellence in Dentistry. Astfel, le-am oferit studenţilor care își doresc încă din facultate ocazia de a învăţa oportunitatea de  a colabora cu cei mai buni medici certificaţi în afara graniţelor tehnici moderne de tratament şi de a lucra împreună cu aceştia în cadrul clinicilor DENT ESTET. Premiul cel mare a constat în primirea celui mai bun dintre studenţi în echipa de specialişti a clinicii, participarea la cel mai important congres de medicină dentară din lume organizat la New York şi înscrierea sa într-un program continuu de cursuri în ţară şi în afara graniţelor. Această iniţiativă este deja la a treia ediție pentru a stimula profesional studenţii la medicină dentară şi pentru a le arăta o perspectivă cât mai complexă asupra stomatologiei.

Accesibil imediat… o dorință a pacienților pe care am satisfăcut-o creând, în anul 2012, primul plan de finanțare în rate disponibil într-o clinică dentară din România. Prin intermediul DENT ESTET Plan 12, pacienții beneficiază de un plan de tratament imediat, în 12 rate lunare, fără avans și fără dobândă.

 

Pentru siguranța lucrului bine făcut! Astfel, a luat naștere, în mai 2013, primul plan extins de mentenanță a implantului dentar din România, numit Implant +. Cu doar 5 euro pe lună, atât pacienții clinicilor noastre, cât și alți pacienți ce au beneficiat anterior de un tratament cu implant dentar și își doresc siguranța unui tratament de lungă durată pot opta cu încredere pentru planul de garanție extinsă Implant +.

 

Alegerile corecte se fac întotdeauna în mod informat!

În tot acest timp, DENT ESTET și-a supus întreaga activitate unor proceduri riguroase de menținere și îmbunătățire a calității serviciilor oferite. Calitatea serviciilor pe care le oferim a primit recunoașterea internațională prin certificatul ISO 9001: 2008, de către The Germanischer Lloyd Certification GmbH, Hamburg.

De aceea, în prezent, DENT ESTET este unul dintre cele mai puternice nume din domeniul medicinei dentare din România, ce s-a menținut pe poziția de lider pe parcursul anilor datorită inovațiilor și echipei de profesioniști.

Cele cinci clinici se disting prin ambientul personalizat și atomosfera placută, reușind să ofere încredere și confort pacientului încă de la prima vizită. Fiecare cabinet are un concept unic și este dotat cu aparatură ultramodernă, pentru realizarea celor mai performante lucrări.

Credem în făurirea de zâmbete frumoase, naturale, în perfectă armonie cu chipul fiecăruia. Insistăm în prevenirea oricăror afecțiuni dentare și promovăm igiena și sănătatea orală. Susținem evoluția sistemului stomatologic românesc pentru un stil de viață sănătos.

Apreciem oportunitatea de a alege clinicile noastre și asteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem și să vă redăm zâmbetul dumneavoastră și al familiei.

Schimbă lumea cu un zâmbet
Schimbă lumea cu un zâmbet
Consultă lista de prețuri