Frumusețea se redă prin zâmbet! De aceea, asigură-te că te poți baza oricând pe aspectul natural și sănătos al dinților tăi. Să zâmbești fără restricții nu ar trebui să fie un gest prin care să îți pierzi încrederea în tine. La fel cum te preocupi de sănătatea întregului organism ca să poți realiza cu succes activitățile zilnice, același lucru ar trebui să se întâmple și dacă funcționalitatea și estetica zâmbetului tău sunt afectate.
Dacă te regăsești printre persoanele care nu zâmbesc des din cauza unui dinte lipsa, este timpul să alegi tratamentul cu implant dentar. În plus, cu ajutorul tomografului digital 3 D CBCT, cea mai înaltă tehnologie digitală în stomatologia modernă, beneficiezi de acuratețe și precizie de 100% în diagnosticare… Acest lucru ar trebui să îți dea încredere în reușita tratamentului chiar dinainte să îl începi!
Diagnostic multidisciplinar digital detaliat
Tomograful computerizat 3D poate satisface complexitatea unui diagnostic în mai multe specialități ale stomatologiei actuale, de la implantologie până la ortodonție, endodonție, parodontologie, chirurgie maxilo-facială etc. Această tehnologie extrem de complexă creează, practic, un pacient virtual în 3D, oferind un grad maxim de precizie în diagnosticarea oricărei afecțiuni dentare. De altfel, CBCT este extrem de importantă în realizarea investigațiilor înainte de procedura cu implant dentar.
8 avantaje ale tomografiei computerizate 3D în tratamentul cu implant dentar:
• Ajută medicul să obțină o imagine extrem de detaliată a zonei afectate – diagnosticare imediată
• Reduce la minimum riscul de eșec al intervenției
• Grad ridicat de acuratețe
• Expunere minimă la radiații – pot fi efectuate și în studiile post operatorii și în follow-up-ul pacienților ce au realizat o intervenție maxilo-facială
• Imagini 3D complete
• Diagnostic complet pentru mai multe ramuri stomatologice
• Ajută la planificarea optimă a etapelor tratamentului cu implant dentar
• Experiență confortabilă pentru pacient, fiind non invaziv

Așadar, fie că piederea dinților a fost cauzată de probleme gingivale, traumatisme dentare sau doar cauzate de înaintarea în vârstă, lipsa dinților reprezintă o problemă care trebuie rezolvată în timpul cel mai scurt, pentru a-ți menține calitatea vieții la standardele dorite pentru toata viață.

#NuRataNiciunZambet, programeaza acum vizita la unul dintre cei 30 medici specialisti din echipa DENT ESTET si asigura-ti un zambet sanatos cu garantie pe viata!