Perfect, natural, rapid, pentru toata viata … 4 aşteptări pe care le avem de când intrăm în cabinetul medicul dentist specialist în estetică dentară şi până la finalizarea tratamentului de reconstrucţie completă a zâmbetului! De altfel, peste 75% dintre pacienţi consideră că un zâmbet neatractiv îi poate afecta în sfera profesională şi le poate scădea şansele de angajare, conform Academiei Americane de Stomatologie Cosmetică. Cu toate acestea, încă mai sunt pacienţi care renunţă la tratamente fiind conştienţi de consecinţele funcţionale, estetice şi asupra ântregului organism la care se expun!

Una dintre cauze este fără îndoială neîncrederea în reuşita tratamentului aşa cum îşi doresc eu … De aceea, în urma multor ani de studiu şi cazuistică, pentru a satisface exigenţele estetice ale pacienţilor, medicii dentişti specialişti pot utiliza tehnologia Digital Smile Design (DSD)!

Ce este DSD? Este tehnologia digitală de ultimă generaţie prin care îţi poţi previzualiza zâmbetul final de la prima vizită în cabinetul medicului dentist şi care te implică personal în alegerea şi construirea acestuia. Astfel, poţi alege forma, mărimea, nuanţa de alb a dinţilor tăi în funcţie de fizionomia feţei.

Este incredibil efectul pe care Digital Smile Design îl oferă pacientului: acesta se vede cu noul zâmbet înainte de a-l avea şi acest lucru îi oferă încrederea de care avea nevoie pentru a accepta şi finaliza tratamentul!

Mai mult decât atât, îţi poţi alege zâmbetul pe care să îl porţi cu încredere toată viaţa în funcţie de temperament. Suntem convinşi că asta nu ştiai! :)

11825957_889284871165475_4537953028909122664_n

Aşadar, Digital Smile Design este mai mult decât un soft pe computer, mai mult decât informaţie digitală ... este o metodă prin care tu, pacientul, participi pas cu pas la crearea zâmbetului tău … iar rezultatele finale, în 99,9% dintre cazuri sunt şi mai pline de emoţie … Pentru că zâmbetul pe care ţi l-ai personalizat până la cel mai mic detaliu nu îţi da voie să ratezi niciun moment important!

 

Iata cum schimba Digital Smile Design zambetul si increderea ca tratamentul va iesi exact cum ti-ai dorit: