Imediat după absolvirea Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila” din București, dr. Alexandru Georgescu și-a început activitatea ca medic stomatolog. Debutul carierei sale coincide cu momentul inaugurării primei clinici DENT ESTET în anul 1999, fiind și în prezent parte din echipa noastră.

Împrătășind viziunea fondatoarei DENT ESTET, dr. Oana Taban, pentru inovație și excelență în stomatologie, Dr. Georgescu a fost permanent dedicat perfecționării competențelor profesionale: a participat la peste 60 de cursuri și congrese de stomatologie, a publicat peste 20 de lucrări științifice, iar în anul 2012 și-a susținut teza de Doctorat, devenind astfel Doctor în Științe Medicale.

IMG_0535

Dr. Alexandru Georgescu – 2003

„Pasiunea pentru stomatologie pornește devreme în copilăria mea, avându-l în primul rând ca model pe tatăl meu, la rândul său medic stomatolog. În aceeași perioadă am cunoscut-o pe dr. Oana Taban, care mi-a alimentat, alături de familie, această pasiune și m-a susținut în primii pași ai carierei mele.” spune dr. Alexandru Georgescu

Fiind unul dintre primii medici din România supraspecializați în Implantologia Dentară, alături de echipa de medici ai departamentului de implantologie DENT ESTET, dr. Georgescu s-a adaptat constant la cele mai noi metode de lucru, oferindu-le pacienților oportunitatea de a beneficia de cele mai avansate tratamente și de a-și redobândi zâmbetul, și odată cu acesta, încrederea în sine.

IMG_2004

Dr. Alexandru Georgescu și echipa medicală DENT ESTET – 2004

Datorită multiplelor certificări și specializări în diverse ramuri ale stomatologiei și tehnici de lucru, cumulate cu experiența de peste 15 ani, dr. Georgescu și-a extins aria profesională în anul 2003 devenind Asistent Universitar la catedra de Parodontologie a Facultății de Medicină Dentară București.

Cu o rată de succes de 100% a intervențiilor pe care le-a realizat, dr. Georgescu este unul dintre cei mai experimentați medici în tratamentele de reconstrucție dentară, toate aceste aprecieri fiind confirmate de miile de pacienți cărora le-a oferit un zâmbet nou și un stil de viață mai bun.

„Înainte să îl cunosc pe dr. Alexandru Georgescu, îmi pierdusem speranța că voi mai avea o dantură funcțională și, deși am parcurs doar o mică parte din tratament prin reabilitarea maxilarului inferior, viața mea s-a schimbat simțitor. Sunt recunoscător pentru îngrijrea pe care am primit-o și abia aștept să văd rezultatul final.” Valentin Bosioc, pacient

IMG_9766

Dr. Alexandru Georgescu în cadrul unei operații complexe cu implanturi dentare – 2014