La DENT ESTET, cu toții credem că siguranța este dată de nivelul tratamentelor realizate. Știm că pacienții își doresc în primul rând GARANȚIA că tratamentul indicat este cel corect, că medicul își concentrează toată atenția asupra cazului și că indiferent de motivul pentru care ne vizitează, au parte de o experiență plăcută.

De aceea, calitatea serviciilor, tehnologiei, tratamentelor și materialelor va prima întotdeauna și nu vom renunța niciodată la integrarea ei în toate acțiunile noastre. Aceasta este forma cea mai vizibilă de respect față de pacienți și singura care oferă  garanția investiției în sănătate, pe termen lung.

Prima vizita și planurile de tratament

Aici nu vei avea parte de o simplă consultație, ci de o primă vizită complexă care include o analiză a statusului dentar, dar și un set de investigații  care ne permit să concepem un plan de tratament personalizat. Astfel, vom ști, încă de la început, dacă va fi nevoie de consultații suplimentare la medici supraspecializați în anumite tipuri de tratamente dentare, dar și care vor fi pașii pentru a obține un zâmbet sănătos și frumos.

Garanția calității

Pentru DENT ESTET garanţia unui tratament de calitate reprezintă o recunoaştere a importanţei fiecărui pacient. Este mai mult decât o tendinţă actuală şi o formalitate, este principala valoare după care ne ghidăm activitatea!
Faptul că suntem prima clinică de medicină dentară din România certificată ISO atestă importanţa pe care o dăm actului medical şi confortului pacienţilor.

În luna Martie 2008 am implementat sistemul de Management al Calităţii în conformitate cu standardul ISO 9001:2008 şi am obţinut certificatul de calitate acordat de renumita firmă germană The Germanischer Lloyd Certification GmbH din Hamburg.

Medicii specializaţi în diferite ramuri ale stomatologiei, procedurile moderne, aparatura de ultimă generaţie şi programele personalizate plasează clinicile DENT ESTET la un nivel superior de calitate.

Condiții de garanție

Alege corect din prima clinica și medicul specialist în realizarea tratamentelor dentare!

Alegea medicului specialist în implantologie și a clinicii stomatologice reprezintă primul pas spre o intervenție de implant dentar reușită și un zâmbet funcțional și estetic pentru toată viața.

Garanţia va fi retrasă sau poate fi redusă în următoarele cazuri:

  • Dacă igiena orală este neglijată
  • Dacă nu sunt respectate indicațiile medicului dentist (spre exemplu, dacă protezele dentare totale nu sunt purtate și noaptea)
  • Dacă pacientul nu revine pentru control și profilaxie la fiecare 6 luni
  • Dacă lucrarile dentare mobile, precum și protezele dentare parțiale sau totale nu sunt păstrate și întreținute corect, utilizând produse specifice
  • Dacă pacientul are o stare medicală generală cu efecte negative asupra situației dentare (spre exemplu diabet, epilepsie, osteoporoză, stări post-chimioterapie)
  • Pentru lucrări protetice temporare nu se acordă garanție
  • Garanția este discutabilă dacă pacientul prezintă afecțiuni parodontale (atrofia fiziologică a țesutului dentar)
  • Nu se acordă garanție pentru tratamente precum îndepartarea firelor de sutură în urma unei operații chirurgicale sau rebazarea unei proteze dentare
  • Nu se acordă garanție pentru lucrari dentare deteriorate din cauze exterioare precum căzături, lovituri, accidente
  • Garanția nu se oferă pentru tratamentele care nu sunt achitate integral.

La sfârşitul tratamentului veţi primi un certificat de garanţie pentru lucrările executate!