Joi, 14 mai 2015, a avut loc cea de a doua ediție a evenimentului Implant Connect, recunoscut deja ca singurul eveniment educativ de implantologie dentară din țara noastră. Timp de 2 ore, participanții au aflat care sunt cele mai noi soluții pentru persoanele cu unul sau mai mulți dinți lipsă, dar și cum poate fi refăcut complet zâmbetul unei persoane în doar 24 h, cu ajutorul sistemului Fast & Fixed de la ®Bredent medical. Mai mult, aceștia au asistat la o intervenție realizată în timp real/pe loc.

DSC_8610

 

Devenit deja tradiție, evenimentul Implant Connect a adus în atenția pacienților și cele mai moderne modele de lucru în stomatologie, precum stomatologia anticipativă -Digital Dentistry- care oferă posibilitatea de a previzualiza rezultatul final încă de la prima vizită în clinică.

DSC_8714

 

Cele mai recente studii arată că 70% dintre români au afecțiuni dentare, iar dintre aceștia, 30% și-au pierdut toți dinții. Luând în considerare aceste realități ale pieței locale, am constatat că în România pacienții au o nevoie serioasă de informații referitoare la ce înseamnă un implant dentar de calitate, ce presupune costul unei intervenții, cum se poate face această procedură, care sunt riscurile unei intervenții incorecte și, nu în ultimul rând, care trebuie să fie nivelul de pregătire al medicului stomatolog supraspecializat. Diferența majoră față de informarea în mediul online, principala sursă de informare în astfel de cazuri, constă în faptul că pacienții află semnificativ mai multe detalii direct de la medici și au șansa de a vorbi cu pacienți care au trecut prin astfel de experiențe” a spus Dr. Oana Taban, CEO & Fondator DENT ESTET. 

Invitat de onoare și la ediția de anul acesta, Wolfgang Lechner, director internațional de vânzări în cadrul companiei care a inventat sistemul de implanturi Fast&Fixed, a prezentat participanților principiile revoluționare ale implanturilor ®bredent medical și garanție pe care o oferă alegerea corectă a implantului dentar. 

DSC_8491

Evenimentul face parte din campania de educare și informare “Alege corect din prima” pe care DENT ESTET a lansat-o în anul 2012 și care, susținută de specialiștii Implant Division, își propune să reducă numărul persoanelor edentate din România și al efectelor negative cauzate de intervențiile incorecte.