Implantul dentar NobelPearl®

Implant dentar din ceramică prietenos cu țesuturile moi


NobelPearl® este o soluție de tratament cu implant dentar din ceramică format din două piese 100% fără metal, cu o conexiune internă fără ciment, oferind o alternativă nouă și unică la implanturile din titan. Proiectate pentru a oferi un aspect natural al țesuturilor moi, implanturile NobelPearl pot ajuta pacienții să obțină excelența estetică naturală pe care o doresc.

 

Avantajele implantului dentar din ceramică NobelPearl®

 

  • Estetică naturală


NobelPearl® este conceput pentru a susține un aspect natural al țesuturilor moi. Materialul său ceramic, de culoare alba, este deosebit de benefic pentru pacienții cu un biotip gingival subțire.

 

  • Integrare în țesuturile moi


Conceput pentru o integrare excelentă în țesuturilor moi și răspuns inflamator scăzut

 

  • Armonie naturală cu țesurile moi

 

Oxidul de zirconiu din care este realizat poate declanșa dinamici microcirculatorii în țesutul moale peri-implantar, proces similar cu cel realizat în jurul dinților naturali.

 

  • Placă dentară scăzută


Este demonstrat că zirconiul atrage mai puțină placă bacteriană

 

Acum nu mai ai motive de îngrijorare


Implantul dentar NobelPearl® are o rezistență dovedită și oferă o mai mare flexibilitate de restaurare în comparație cu implanturile ceramice dintr-o bucată sau cimentate. Acest lucru se datorează designului conexiunii interne, reversibil, fără ciment, din două piese. NobelPearl este proiectat pentru stabilitate primară și se folosește pentru o gamă largă de indicații, de la un singur dinte, la mai mulți.

 

Implantul dentar NobelPearl este recunoscut pentru:

 

  • Șurub de înaltă performanță, fără metale

Șurubul inovator VICARBO® fără metal este confecționat dintr-un polimer armat cu fibre de carbon și conceput pentru o conexiune puternică între straturile ceramice.

  • Suprafață ultraperformantă

Suprafața specială ZERAFIL™ combinată cu un guler parțial prelucrat oferă osteointegrare superioară

  • Componente fabricate cu mare precizie

Implanturile și bonturile NobelPearl® sunt realizate din zirconiu folosind presiune izostatică. Niciun proces termic sau de finisare nu are loc după modelarea finală externă și interna a geometriei implantului.
Această metodă de fabricație permite un nivel ridicat de acuratețe și precizie dimensională.

  • Amplasarea implantului ținând cont de piesele protetice

Tratamentul se poate realiza plănuid încă de la început toate etapele, folosind Softul de Ghidare Digitală 3Shape Implant Studio.

 

Descoperiți conexiunea unică inter-X

Conexiunea internă Inter-X este proiectată special pentru implant ceramic. În timp ce materialul ceramic absoarbe forțele de compresiune, șurubul VICARBO® rezistă la forțele de tracțiune datorită fibrelor sale de carbon longitudinale.