Implantul dentar NobelSpeedy®

Implantul dentar NobelSpeedy® este creat pentru a permite medicului implantolog stabilitatea primară în momentul inserării implantului și este conceput îndeosebi pentru eludarea masei osoase compromise. Suprafața TiUnite permite osteointegrarea mult mai rapidă comparativ cu alte tipuri de implant dentar și oferă o estetică deosebită la nivelul conturului gingiilor. 

NobelSpeedy® este special conceput pentru stabilitate ridicată în osul moale.

 

Beneficiile implantului dentar NobelSpeedy®:

 

  • Încărcare imediată (lucrări ample)
  • Versatilitate – varietate de forme și dimensiuni de implant, inclusiv implanturi scurte 
  • Stabilitate primară în osul moale foarte ridicată
  • Timp redus petrecut pe scaun
  • Ideal pentru cazurile de edentație completă sau parțială
  • Implantul original utilizat pentru All-on-4
  • Estetică excelentă
  • Realizat din titaniu pur cu suprafață TiUnite – osetointegrare rapidă
  • Garanție pe viață oferită de producător

 

NobelSpeedy® este implantul dentar conceput în mod specific pentru a oferi stabilitate primară în osul moale. Protocolul său de lucru este eficient și reduce timpul petrecut de pacient pe scaun. NobelSpeedy® este preferat de medicii implantologi pentru reabilitarile orale complete cu sisteme de protezare fixă imediată, fiind implantul original și extrem de documentat utilizat pentru conceptul All-on-4. 


Implantul dentar NobelSpeedy® poate fi utilizat atât pentru intervențiile simple de înlocuire a unuia sau a mai multor dinți lipsă, dar și în cazul restaurărilor dentare ample de tip All-on-4, atunci când se inlocuiește integral arcada dentară, oferind același grad de funcționalitate și estetică în oricare dintre cazuri. 

 

Suprafața TiUnite menține  stabilitate ridicată în perioada de vindecare prin osteosinteză accelerată și asigură succesul pe termen lung.

 

„Două caracteristici,  în mod special, asigură stabilitate primară ridicată a implantului și în osul moale. Spirele până la gâtul implantului asigură fixarea optimă în osul cortical al crestei reziduale și caracteristicile particulare ale vârfului implantului facilitează implantarea în neo-alveole subfrezate și permite ancorarea bicorticală care crește stabilitatea, în mod deosebit, în maxilarul posterior.

Pe scurt, NobelSpeedy® este un implant dentar pe care te poți baza și în cazurile dificile de reabilitare orală.” 

Dr. Paulo Malo, inventatorul implantului NobelSpeedy®