Implantul dentar Straumann Pure Ceramic

Mai mult decât un implant colorat ca un dinte. Aspect estetic natural.

Mai mult decât tehnologie de ultimă generație. Zâmbet de lungă durată

Decizia de a apela la tratamentul cu implant dentar poate fi uneori condiționată de mai mulți factori, însă, astăzi, datorită inovațiilor si cercetărilor medicale, tratamentele stomatologice sunt ghidate digital, 100% sigure, fără riscuri și fără durere.

Chiar și așa, probabil că te întrebi dacă și tu esti eligibil pentru un astfel de tratament, iar răspunsul este simplu: aproape oricine poate beneficia de implantul dentar, inclusiv persoanele ce suferă de diabet. Acest lucru este acum posibil cu ajutorul tratamentului cu Straumann Pure Ceramic®, implantul realizat din cristale tetragonale de zirconiu, o ceramică durabilă, capabilă să inhibe dezvoltarea fisurilor.

Straumann (Elveția) este una dintre companiile de top în implant dentar și în regenerarea țesuturilor, fiind recunoscută pentru procedurile de implant dentar realizate într-o singură etapă la nivel tisular. Soluțiile de restaurare a zâmbetului oferite de către companie sunt customizate astfel încât să corespundă nevoilor estetice și funcționale ale fiecărui pacient.

Implantul dentar Straumann Pure Ceramic se remarcă printr-o estetică perfect naturală, este 100% biocompatibil cu organismul, iar studiile arată că tot mai mulți oameni aleg sa urmeze acest tratament inovator, ce oferă garanție pe viață și crește semnificativ stima de sine.

Precizia elvețiană, cercetările medicale de peste 20 de ani, implanturi testate mecanic înainte de a fi inserate și o rată de success de 98% confirmă calitatea acestui tip de tratament.

Citește în continuare principalele beneficii ale tratamentului cu implant dentar Straumann Pure Ceramic.

 

Avantajele implantului din ceramică

 

Implantul din ceramică este durabil

 

Durabil

Realizat din cea mai dură ceramică disponibilă pe piață în acest moment, implantul dentar Straumann Pure Ceramic® din 100% zircon oferă pacienților siguranța unui tratament pe termen lung. Din punct de vedere al fiabilității și a torsiunii acestuia, implantul din zircon este superior implanturilor din metal. Deși utilizarea acestui tip de ceramică este o noutate în stomatologie, zirconul are un istoric îndelungat în tratamentele ortopedice cu rezultate foarte bune.

 

Estetica implantului din ceramică este unică

 

Implant

 

Fără a face rabat de la utilitatea lui, implantul dentar din ceramică oferă o estetică deosebită, datorită culorii sale ivoire, similară dinților naturali. Acesta este motivul pentru care este adesea indicat în tratamentul dinților frontali. În acest caz, gingia își păstrează aceeași culoare rozalie naturală. Spre deosebire de implanturile ceramice, după inserarea implanturilor din metal pot exista situații ce necesită intervenții suplimentare pentru a masca o colorație a gingiei datorată transparenței pe care aceasta o are în mod natural.

Având în vedere că statisticile realizate de către Academia Americană de Stomatologie Cosmetică arată faptul că peste 60% dintre pacienți aleg un tratament dentar pe considerente estetice, considerăm că implantul dentar Straumann Pure Ceramic® este o investiție foarte bună atât în sănătatea cât și în aspectul dumneavoastră. De asemenea, pentru 99% dintre respondenți, zâmbetul este un atu în interacțiunea socială zilnică.

Invitat la postul Realitatea TV pentru a vorbi despre estetica naturală a implantului ceramic Straumann®, Dr. Cristian Csapo-Martinescu, implantolog și specialist estetică dentară, afirma:

 

“Asistăm la o revoluție în implantologie și estetică dentară. Acum le putem oferi pacienților cele mai bune tratamente pentru ei fără a fi nevoiți să alegem între funcționalitatea unui implant și o estetică impecabilă. Și totul se datorează materialelor de ultimă generație precum cristalele tetragonale de zirconiu și a clinicilor de top care investesc în produse și servicii de înaltă calitate.”

 

Osteointegrare rapidă și biocompatibilitate maximă cu implantul dentar Straumann Pure Ceramic®

 

Activ

 

Suprafața ZLA a implantului ceramic Struamann® este similară cu celelalte suprafețe ale implanturilor din titan Straumann de tip SLA. Aceasta prezintă micro și macro abraziuni care favorizează atașarea celulelor din țesut pe implant mult mai rapid decât în cazul altor tipuri de implant dentar metalic. De asemenea, datorită componentelor sale metal-free, Straumann Pure Ceramic® este biocompatibil cu toate organismele tocmai pentru că nu are în alcătuire metale ce pot fi alergene. Mai mult decât atât, riscul apariției bacteriilor, a plăcii dentare este cu mult redus în cazul implantului ceramic.

 

Sângerări minime datorită implantului dentar ghidat digital

 

Ghid

 

Asemeni implanturilor dentare metalice, implantul ceramic beneficiază în clinicile DENT ESTET de ghidare digitală cu beneficii atât asupra pacientului, cât și a medicului care realizează intervenția chirurgicală. Plecând de la o radiografie de tip CBCT și cu ajutorul softurilor de editare si prelucrare digitală, se obține ghidul chirurgical. Acesta este similar unei matrițe care îi permite specialistului să insereze implantul dentar ceramic cu precizie maximă exact acolo unde este nevoie. Dar asta nu este tot! Datorită intervenției chirurgicale minim invazive, sângerarea este aproape inexistentă iar tumefierea zonei insesizabilă. Din aceste motive, tehnica de implantare digitală este benefică în cazul pacienților anxioși.

 

De ce să alegi implantul dentar ceramic la DENT ESTET

Straumann Pure Ceramic® este mai mult decât precizie elvețiană. Mai mult decât un implant. Este garanția zâmbetului pur natural.

Așadar, este simplu să ai acces la intervenții medicale care îți garanteză reușita încă de la început, lucru datorat tehnologiei ghidate digital, a tratamentelor inovatoare și a medicilor certificați international.