În România, doar 30% dintre adulți au toți dinții naturali, fapt ce plasează țara noastră printre ultimele locuri în Uniunea Europeană în ceea ce privește sănătatea dentară. Media la nivel european este 59%, cu unsprezece procente mai puțin față de țara noastră.

În spatele acestor statistici se află accesul dificil la informații de încredere, teama de stomatolog, lipsa soluțiilor financiare și chiar neconștientizarea nevoii de tratament.

Pe de altă parte, progresele din domeniul stomatologiei ne oferă astăzi soluții avansate de reconstrucție a zâmbetului, astfel încât pacienții noștri pot beneficia de zâmbet nou într-un timp scurt, fără durere și fără grija costurilor datorită soluțiilor financiare pe care le oferim.

IMG_9766

De aceea, am creat ImplantConnect, un program unic de informare și educare pe tema implanturilor dentare. Inițiativa, o premieră în România, are rolul de a responsabiliza pacienții în alegerea celor mai bune servicii atunci când vine vorba de reabilitarea zâmbetului.

În cadrul primului seminar, participanții au discutat deschis cu specialiștii implantologi ai clinicii despre opțiunile pe care le au și au avut ocazia unică de a urmări în timp real o operație complexă de implant dentar.

Prezent la seminarul de anul acesta, Wolfgang Lechner, director internațional de vânzări în cadrul companiei care a inventat sistemul revoluționar de implanturi Fast&Fixed, a prezentat participanților beneficiile implanturilor Bredent de calitate superioară. 

IMG_9739

Evenimentul va fi realizat periodic, iar accesul la programul „Implant Connect” se va face printr-o simplă înscriere pe site-ul nostru.

Află cum te poți înscrie gratuit la cea de-a doua ediție!

IMG_9814