Pentru că știm cât de important este să fii sprijinit la început de carieră și să înveți de la specialiști cu experiență în domeniu, am creat un program unic de internship dedicat studenților care urmează o facultate de medicină dentară: FIRST STEP to Excellence in Dentistry.

Poți fi unul dintre cei 3 câștigători ai unui program de pregătire de 2 luni!

DENT ESTET îți oferă șansa de a face primul pas către o carieră de succes în stomatologie. Dacă ești student în anul IV la Facultatea de Medicină Dentară (anul scolar 2013-2014) și îți dorești să înveți de la profesioniști de top în stomatologie și să lucrezi cu cele mai avansate tehnologii și echipamente în domeniu, poți fi unul dintre câștigătorul unui internship de 2 luni în cadrul DENT ESTET.

Mai mult, la sfârșitul programului de internship, cel mai bun dintre cei 3 interni va primi din partea echipei DENT ESTET o bursă de merit care constă în participarea la unul dintre cele mai importante congrese de medicină dentară din lume:  THE GREATER NEW YORK DENTAL MEETING 2015 – în primul an după terminarea facultății.

Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie este să completezi formularul de concurs cu datele tale și răspunsul la cele 5 întrebări.

Înscrierile sunt valabile până la 30 iunie 2014.

In perioada 1 iulie – 10 iulie, vom realiza selecția semifinaliștilor, iar în perioada 10 – 20 iulie vom organiza interviuri cu aceștia, în urma cărora vom alege cei 3 câștigători.

Pe data de 23 iulie vom anunța cei 3 câștigători ai internship-ului telefonic sau prin e-mail.

Programul de internship se va desfășura în perioada 1 august – 30 septembrie 2014.

Fă primul pas către o carieră de succes în stomatologie! Înscrie-te acum!