Laborator de tehnică dentară ASPEN

Din anul 1999, atunci când am deschis prima clinică DENT ESTET, scopul nostru a rămas același: confortul și siguranța pacientului! Și astăzi ne reînnoim promisiunea prin deschiderea ASPEN, primul laborator de tehnică dentară propriu din grupul de clinici DENT ESTET, creat pentru a oferi soluții estetice de înaltă acuratețe tuturor pacienților noștri. Îmbinând tehnologia digitală CAD-CAM cu precizia tehnicienilor dentari supraspecializați, laboratorul DENT ESTET se deosebește prin faptul că eficientizează timpul de lucru al medicului și oferă pacienților în mai puțin de 24 de ore un produs cu un înalt grad de estetică și perfect funcțional, fără a compromite calitatea lucrării sau a actului medical.

dsc_0486Un beneficiu major pentru dinamica activității clinicilor constă în faptul că lucrările noastre au prioritate iar pacienții beneficiază de tratamente complete în cel mai scurt timp, cu un minim de vizite la medicul dentist. În plus, eficientizăm procesele interne și căutăm permanent soluții de a reduce costurile de producție, păstrând același nivel calitativ.

Calitatea unei lucrări realizate în laboratorul de tehnică dentară CAD/CAM asistat de specialiști în tehnică dentară poate fi cu greu egalată ca estetică, finețe sau rezistență de un alt sistem de lucru similar în cabinet.

Tehnologiile digitale ne influențează tot mai mult viața. Inclusiv în stomatologie, acestea reprezintă soluții moderne care oferă pacientului confortul unui tratament rapid, simplu și economic. De la amprente dentare și design digital la realizarea cu succes a unor lucrări de restaurare completă (de protetică dentară, ortodonție, implantologie, estetică dentară) prin schimbul rapid și precizia transmiterii datelor  intre medic și laborator.

 

Avantajele unui laborator de tehnică dentară CAD-CAM propriu:

– estetică deosebită a lucrării
– aspect similar dinților naturali
– rapiditate în execuție
– grad ridicat de precizie
– control absolut asupra lucrării datorită unui tehnician dentar supracalificat
– materiale biocompatibile cu organismul
– funcționalitate
– permite medicului să acorde toată atenția pacientului și actului medical în cabinet
– timp scăzut de execuție
– scăderea numărului de vizite la cabinet
– puritatea produsului final
– predictibilitatea rezultatului final al lucrării

 

dsc_0653ASPEN, laboratorul nostru de tehnică dentară CAD-CAM, asistat de tehnicieni supraspecializați, realizează cu artă lucrări protetice cu o estetică deosebită, cu aspect natural (translucent), durabile și 100% personalizate.
Tehnologia digitală CAD/CAM in office nu înlocuiește acuratețea și talentul pe care le oferă un tehnician dentar în execuția unei lucrări protetice. Orice eroare care apare la produsul finit crește riscul apariției unor afecțiuni noi și poate duce la eșecul tratamentului.

 

Artizan în tehnică dentară, creator de zâmbete estetice și naturale

dsc_1043

Am construit o echipă de tehnicieni dentari care dincolo de talent pun suflet în ceea ce fac și au viziunea autenticului și a perfecțiunii. Profesioniști care înțeleg nevoile medicului și dorințele pacientului.

 

dsc_0904Echipa ASPEN este coordonată de artizanul în tehnică dentară, Pavel Ciulin. Experiența sa de peste 6 ani, îmbogățită în fiecare an cu traininguri și cursuri de renume la nivel internațional completează și aduce o abordare cu totul integrată (estetică și funcțională) asupra fiecărei lucrări. Absolvent al UMF Carol Davila din București, Pavel Ciulin își completează constant experiența profesională cu cea teoretică. Dintre cursurile de referință din ultimii ani se disting:

  • Bredent Dental Technique Course, 2016
  •  Curs Ceramica Nondas Vlachopoulos – Hands on Master Class: Aesthetics on 6 Anterior Pressables Veneer/Crown Combination, 2016
  • Certificat Juvora – Juvora frameworks – Reinhard Lobenhofer, 2016
  • Curs Ceramică dentară “GC” Cst Culoare și formă MTD Vincenzo Mutone, 2016
  • Certificat fotografie dentară & Smile makeover – Miladinov Milos, 2015