Grupul de clinici DENT ESTET, liderul de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România își menține tradiția de a pune în prim plan pacientul prin inaugurarea primului laborator propriu de tehnică dentară de ultimă generație asistat de tehnicieni dentari.

Laboratorul Aspen® este destinat atât activității proprii, cât și clinicilor premium din afara granițelor țării. Creat pentru a oferi soluții estetice de înaltă acuratețe și îmbinând tehnologia CAD-CAM cu precizia tehnicienilor supraspecializați, acesta se deosebește prin faptul că eficientizează timpul de lucru al medicului și posibilitatea de a oferi pacienților, în mai puțin de 24 de ore, un produs similar dintelui natural.

Pentru a asigura calitatea superioară a produselor finale, pe lângă  achiziționarea de echipamente de ultimă generație pentru realizarea lucrărilor dentare: coroane, punți, fațete dentare, proteze dentare am ales o echipă de tehnicieni dentari specializați internațional care să asiste și să monitorizeze lucrarea de la solicitare la predare.

Am deschis propriul laborator de tehnică dentară asistat de o echipă de tehnicieni dentari specializați internațional tocmai pentru că ne-am dorit să obținem pentru pacienți produse cu un înalt grad estetic și funcțional, răspunzând exigențelor medicilor, într-un timp scurt și fără a compromite calitatea lucrării. Un beneficiu major îl reprezintă și factorul prioritate pentru pacienții noștri, care beneficiază de tratamente complete, cu un minim de vizite la medicul dentist. Am ales să investim în laboratorul Aspen®, în detrimentul aparaturii CAD-CAM de cabinet care nu presupune și aportul unui technician, din convingerea că doar cu ajutorul unui laborator complex putem oferi garanția reușitei tratamentului”, declară Cristian Taban, Director Executiv DENT ESTET.

Înființat în 1999, grupul de clinici dentare DENT ESTET s-a extins continuu, numărând în prezent 7 clinici în București și Timișoara, cu o echipă medicală supraspecializată extinsă, capabilă să răspundă exigențelor celor peste 50.000 de pacienți. Anul acesta, DENT ESTET s-a alăturat grupului MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală. Tranzacția a fost aprobată de Consiliul Concurenței în data de 21 iunie a.c.

Recunoscut pentru contribuția la dezvoltarea domeniului stomatologic privat din țara noastră, grupul de clinici a inaugurat în 2008 DENT ESTET 4 KIDS și în 2012 DENT ESTET 4 TEENS, primele clinici stomatologice din România și din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor și adolescenților.

Printre inovațiile aduse pe piața din România se numără și aparatele dentare invizibile din exterior, testul de prevenție împotriva cancerului oral, dar și sisteme performante de management și marketing medical, prin intermediul Asociației Dental Office Managers (ADOM).

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:
www.dentestet.ro
www.de4kids.ro
www.dentalmanagers.ro