Echipa DENT ESTET

Dr. Alexandru Dogaru

STOMATOLOGIE GENERALĂ

Rezident PROTETICĂ DENTARĂ

Dr. Alexandru Dogaru

Dr. Alexandru Dogaru este absolvent al Facultății de Stomatologie a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și în prezent este medic stomatolog rezident în protetică dentară.

 Pentru el, medicina dentară este o artă care îmbină funcționalul cu esteticul. A simțit dintotdeauna că medicina este vocația lui, urmând modelul unchiului său, care este medic generalist, însă stomatologia a fost domeniul care l-a atras mai tare.

Dorește ca fiecare dintre pacienții lui să se simtă ca și cum este singurul pe care îl tratează în acea zi, iar atunci când revin cu plăcere, înseamnă că a reușit să „construiască” acel zâmbet natural, pe care pacientul îl poate expune cu încredere.

În timpul liber, este pasionat de fotbal, de călătorii și este important pentru el să regăsească sentimentul de „acasă” alături de o persoană apropiată, nu un loc. Se bucură de momentele de sărbătoare petrecute alături de familie și prieteni.

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.