Echipa DENT ESTET

Dr. Andrei Stoica

STOMATOLOGIE GENERALĂ

Dr. Andrei Stoica

Dr. Andrei Stoica este medic stomatolog generalist în cadrul clinicii DENT ESTET Arad, absolvind cursurile Facultății de Medicină, Farmacie și Medicină Dentară susținute la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, Arad.

A avut o perspectivă în ceea ce privește alegerea acestui domeniu încă din perioada liceului, pentru că și-a dorit să poată, sub orice formă, să ajute oamenii.

Atenția sa pentru fiecare pacient este întotdeauna acordată în procentaj maxim, pentru că, printre provocările acestei profesii, se enumeră personalizarea soluțiilor de tratament în funcție de necesitățile oamenilor, dar și modul de a explica în detaliu procedurile. Toate acestea au scopul de a oferi siguranță, confort și încredere.

„Satisfacția de a vedea că pacientul este mulțumit și se reîntoarce la clinică cu zâmbetul pe buze nu poate fi egalată cu nimic, din punctul meu de vedere.”

Atunci când nu este la cabinet, acordă timp pasiunii sale pentru mașini, respectiv pentru Formula 1. Îi place muzica rock și merge adesea la teatru, iar ca activități sportive, preferă schiatul și surfingul.

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.