Echipa DENT ESTET

Dr. Bianca Ungureanu

Medic stomatolog - STOMATOLOGIE GENERALĂ

Dr. Bianca Ungureanu

Bianca Ungureanu a absolvit Facultatea de Medicină Dentară „Victor Papilian” din Sibiu și în prezent urmează programul de rezidențiat pentru specializarea în Chirurgie Maxilo-Facială la Centrul Stomatologic Universitar Sibiu. Pasiunea ei pentru medicină este alimentată de experiențele la stomatolog din copilărie, de aceea a ales pentru lucrarea de licență o temă despre restaurarea molarului de 6 ani. 

Alegerea domeniului de specializare a venit din dorința de a oferi rezolvări mai complexe în cazul dinților aflați la limita de a fi recuperați și de a oferi cea mai bună variantă implanto-protetică pentru pacient, indiferent de dificultatea cazului. În relația cu pacienții, Bianca este adepta comunicării transparente, orientată spre soluții și acordă timp explicațiilor, pentru a crea un cadru de încredere și siguranță.

În timpul liber îi place „să fugă de toată agitația orașului”, să se plimbe prin natură, să se bucure de liniște și aer curat.

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.