Echipa DENT ESTET

Dr. Cătălin Fânaru

Medic Stomatolog – ENDODONȚIE-MICROSCOP

Dr. Cătălin Fânaru

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară, Universitatea Ovidius, Constanța, dr. Cătălin Fânaru face parte din echipa Krondent DENT ESTET din anul 2019, unde practică Endodonție-sub microscop, Odontologie și Protetică dentară.

A ales meseria de medic stomatolog la îndemnul familiei, dar și datorită înclinației pentru materii precum biologia și chimia. De asemenea, interesul și dorința de a fi la curent cu tot ceea ce este nou l-au motivat să opteze pentru stomatologie și să-și îndeplinească fiecare obiectiv prefesional.

Fiecare caz în parte reprezintă o provocare pentru dr. Cătălin Fânaru, deorece îi stimulează creativitatea și curiozitatea. Cea mai mare satisfacție o trăiește atunci când tratamentele pacienților sunt finalizate cu succes, iar rezultatele se mențin pe termen lung. Dr. Cătălin Fânaru își petrece timpul liber împreună cu familia și prietenii, muzica, concertele live și călătoriile numărându-se printre pasiunile sale.

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.