Echipa DENT ESTET

Dr. Cosmin Costea

Medic specialist - CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARĂ

Medic specialist - PROTETICĂ DENTARĂ

Atestat IMPLANTOLOGIE

Dr. Cosmin Costea

Dr. Cosmin Costea este medic stomatolog supraspecializat în chirurgie dento-alveolară și protetică dentară. După ce a absolvit, în anul 2000, Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, și-a deschis, doi ani mai târziu, propria clinică dentară, în Oradea - Oradent by Dr. Costea, în prezent, DENT ESTET Oradea.

În perioada 2004-2013, Dr. Costea a fost preparator universitar în cadrul Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, iar din 2013 este membru în Colegiul Medicilor stomatologi din Franța, unde practică implantologia.

Dr. Costea este recunoscut pentru reabilitările orale complexe, utilizând sistemele de implanturi de tip All-on-4 și All-on-6, atât în România, cât și în Franța.

În timpul liber, este pasionat de activitățile sportive și de călătorii.

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.