Echipa DENT ESTET

Dr. Cosmin Ștefănescu

Medic Specialist - PROTETICĂ DENTARĂ

Dr. Cosmin Ștefănescu

Dr. Cosmin Ștefănescu este medic specialist Protetică Dentară în cadrul echipei DENT ESTET, absolvind Facultatea de Medicină Dentară - UMF "Carol Davila, dar și Asistent Universitar la Catedra de Protetică Fixă și Ocluzologie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

Încă din liceu, Cosmin și-a dorit să devină medic, motiv pentru care a urmat cursurile a două facultăți: cea de Medicină Generală și cea de Medicină Dentară. Stomatologia s-a dovedit a fi cea mai bună alegere pentru el, fiind pregătit să își dedice viața profesională zâmbetelor pacienților.

Pentru el, provocarea cea mai mare este redarea unui zâmbet sănătos și estetic, dar nimic nu se compară cu satisfacția unui rezultat extraordinar care depășește așteptările pacientului.

Stomatologia nu este singura sa pasiune, întrucât în timpul liber îi place să înoate și să participe la concursuri de ciclism. De asemenea, în weekend își dedică timpul familiei sale, practicând o multitudine de activități distractive împreună.

Cursuri de specialitate urmate de către Dr. Cosmin Ștefănescu:

2019

  • Chirurgie ghidată și planificări complexe pe implanturi, Așdod, Israel

2018

  • Chirurgie ghidată și planificări complexe pe implanturi, Padova, Italia

2017

  • TRIOS and Orhto System, Copenhaga, Danemarca

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.