Echipa DENT ESTET

Dr. Dan Ignat

Medic specialist în Ortodonţie şi Ortopedie Dento-Facială

Dr. Dan Ignat

Dr. Dan Ignat a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din Târgu Mureș în anul 2011 și este medic specialist Ortodonție și Ortopedie dento-facială în cadrul clinicii Krondent DENT ESTET din anul 2019. Încă din copilărie a fost fascinat de aparatura medicală din cabinetul stomatologic, iar mai târziu, în liceu, a avut ocazia ca un medic dentist să îi explice în detaliu câteva proceduri, observând cât de pasionat este de acest domeniu.

Diversitatea cazurilor pe care le tratează reprezintă o oportunitate pentru a evolua continuu și a se dezvolta profesional.

Cea mai mare satisfacție o reprezintă rezolvarea cazurilor dificile, de afecțiuni severe la nivelul aparatului dento-maxilar. Iubește dansul, cântatul la chitară și pescuitul, și se bucură atunci când este înconjurat de oameni pozitivi, sinceri, cu inteligență emoțională și bun profesioniști, de la care are întotdeauna ce să învețe.

Cursuri de specialitate urmate de către Dr. Dan Ignat:

2017

  • Certificare în ORTODONȚIE DIGITALĂ și CLEAR ALIGNER TREATMENT - ”DIGITAL ORTHODONTICS – clinical applicatons of digital technology in the orthodontic treatment”

2016

  • THE STRIGHT WIRE 2 YEAR ORTHODONTIC PROGRAM 2015-2016  Dr. Davide Mirabella - ITALIA

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.