Echipa DENT ESTET

Dr. Dan Ștefan Niculescu

ESTETICĂ DENTARĂ
IMPLANTOLOGIE
AMBASADOR NOBEL BIOCARE®
Medic specialist - STOMATOLOGIE GENERALĂ

Dr. Dan Ștefan Niculescu

Dr. Dan Ștefan Niculescu este membru al echipei DENT ESTET din anul 2004 și unul dintre primii medici din România supraspecializați în implantologia dentară și estetică dentară. Medic foarte dedicat pacienților săi, coordonează cu succes cazuri complexe de reabilitare orală funcțională și estetică. Este un medic apreciat de pacienți pentru rezultatele deosebite pe care le obține la finalul unui tratament stomatologic.

Datorită dedicării sale, Dr. Dan Ștefan Niculescu a primit, în anul 2016, și onorifica titulatură de ambasador Nobel BioCare, care aduce încă o dată confirmarea profesionalismului său în domeniul implantologiei dentare.

Fără îndoială, este unul dintre specialiștii care crede cu tărie că un zâmbet sănătos are nevoie de un corp sănătos. Finalul de săptămână îl dedică celor două fetițe și soției sale, iar, ori de câte ori are ocazia, alege să se deconecteze în mijlocul naturii.

Practică cycling-ul cu regularitate, face trasee montane și off road. Este adeptul unui stil de viață sănătos și lucrul acesta se observă în tot ceea ce face.

Cum rezultatele bune nu se pot obţine decât cu multă muncă, pasiune şi implicare, Dr. Niculescu a participat la cursuri de specialitate, fiind astfel la curent cu informaţiile şi tehnicile folosite în marile clinici stomatologice din întreaga lume:

2018

  • Straumann Congress, Basel, Elveția, februarie, 2018
  • „Curs de Parodontologie şi Tehnici de regenerare osoasă ghidată/regenerare tisulară ghidată”
  • Curs de Estetică Dentară organizat de către 3M ESPE
  • Congresul Internaţional de Estetică Dentară, Istanbul, Turcia
  • „Restaurări estetice în regiunea anterioară şi posterioară”
  • „Folosirea tehnicii Crown Down pentru prepararea canalului radicular. Tehnică de obturare termoplastică, tridimensională a canalului radicular”
  • „Protetică modernă: de la şlefuire la cimentare”
  • „Stomatologia minim invazivă: între ştiinţă şi artă”

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.