Echipa DENT ESTET

Dr. Doris Turcu

Resident - ALVEOLAR DENTAL SURGERY
GENERAL DENTISTRY

Dr. Doris Turcu

Dr. Doris Turcu este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila", București, promoția 2020. Pasiunea pentru zâmbetele oamenilor și dorința de a-i ajuta pe aceștia să nu se mai teamă de dentist au determinat-o să aleagă profesia de medic stomatolog.


Pentru dr. Doris Turcu, cea mai mare provocare este unicitatea fiecărui caz și oportunitățile pe care le are în abordarea planului de tratament. Fiecare pacient care intră în cabinetul ei stomatologic este o provocare, iar bucuria acestora de a-și vedea zâmbetul final reprezintă cea mai mare satisfacție pentru ea. 


Dr. Doris Turcu și-a propus să evolueze constant în meseria pe care și-a ales-o, iar, din ianuarie 2021, urmează programul de rezidențiat în Chirurgie Dento-alveolară la Spitalul Universitar de Urgență Militar "Dr. Carol Davila". 
În timpul liber îi place să călătorească, să încerce lucruri noi si iubeste pisicile. 

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.