Echipa DENT ESTET

Dr. Ioana Barbu

Medic Specialist – PROTETICĂ DENTARĂ

Dr. Ioana Barbu

Medic cu specializarea Protetică Dentară în clinica KrondentT-DENT ESTET din 2018, dr. Ioana Barbu este definiția pozitivității și a voiei bune. Practicarea cu atâta dedicare a  meseriei de stomatolog a doctorului de familie, a determinat-o să urmeze același drum și să evolueze în acest domeniu.

Aseamănă protetica dentară cu jocurile puzzle de care este pasionată și a ales să se specializeze pe această ramură a stomatologiei pentru că, în mod evident, îi place să creeze un întreg estetic și perfect funcțional, dar și pentru satisfacția și energia pe care i le oferă bucuria pacientului de a vedea succesul planului de tratament.

Dr. Ioana Barbu practică în timpul liber Crossfit, Kickboxing și tenis de câmp, acestea fiind sporturile cu ajutorul cărora reușește să își mențină un stil de viață activ. De asemenea, pasionată de frumos și foarte creativă, colecționează produse de machiaj și exersează tehnici noi pe prietenele ei.

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.