Echipa DENT ESTET

Dr. Mariana Onița

Medic - STOMATOLOGIE GENERALĂ

 

Dr. Mariana Onița

Dr. Mariana Onița este medic stomatolog generalist, cu experiență în Endodonție și Odonterapie. Și-a dorit încă din copilărie să fie medic pentru a ajuta oamenii. În liceu a ales să urmeze stomatologia întrucât considera că este acea ramură a medicinei care, pe lângă faptul că tratează un simptom, o boală, în același timp aduce zâmbete frumoase și oferă o stare de bine a oamenilor. 

Cel mai provocator și motivant i se pare continua dezvoltare și inovație a aparaturii, a materialelor, a tehnologiei, dar și a tehnicilor. Știința este într-o continuă evoluție și în domeniul medical se simte din plin. ''O satisfacție o reprezintă interacțiunea cu pacienții, zilnic lucrăm cu oameni cu personalități diferite și întâlnim situații diverse, munca în echipă creează o sinergie operativă stimulantă. Nicio zi nu este la fel ca cea precedentă. Cea mai mare satisfacție o am când, la finalul tratamentului, știu că am dat maximul și văd pacientul mulțumit'', spune Dr. Mariana Onița. 

În timpul liber, pe perioada verii, alege plimbările în natură, activitățile culturale și sociale, iar iarna pictează, decorează, participă la meciuri de baschet și face sport (înot). Îi place să asculte muzică, în special rock, pop rock, să călătorească și să descopere culturi și locuri noi.

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.