Echipa DENT ESTET

Dr. Marius Goția

Medic Specialist -  CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARĂ

Dr. Marius Goția

Dr. Marius Goția este absolvent al Facultății de Medicină Dentară – Universitatea De Medicină și Farmacie, Tîrgu Mureș din anul 2012.

A ales profesia de medic dentist datorită vărului său care i-a insuflat pasiunea pentru stomatologie, fiind un model demn de urmat pentru el. Cea mai mare provocare este atunci când trebuie să înlăture teama de dentist pentru pacienții săi, oferindu-le atenția necesară, încredere și empatie, și fiind alături de ei pe durata tratamentelor. Satisfacția provine, evident, atunci când pacientul este mulțumit și încrezător în zâmbetul lui.

Timpul liber îl petrece în preajma familiei și a prietenilor. De asemenea, filmele și sportul sunt activitățile prin care dr. Marius Goția se relaxează.

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.