Echipa DENT ESTET

Dr. Marius Ion

Medic Specialist – ORTODONȚIE ȘI ORTOPEDIE DENTO-FACIALĂ

Dr. Marius Ion

Dr. Marius Ion este medic specialist în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială în cadrul clinicilor DENT ESTET din Brașov, Sibiu și Ploiești. A urmat programul de rezidențiat al Universității de Medicină, Farmacie, Știință și Tehnologie „Emil Palade” din Târgu Mureș pentru că, așa cum ne-a povestit, îi place să vadă totul aliniat și perfect simetric.

Și-a îndreptat atenția spre stomatologie fiind atras de estetica dentară, dar mai ales din dorința de a crea chiar el însuși zâmbete frumoase. Cea mai dificilă etapă în lucrul de zi cu zi este personalizarea soluțiilor de tratament, pentru că atât nevoile, cât și dorințele fiecărui pacient sunt diferite. Zâmbetele și bucuria de la finalul intervențiilor sunt motivele principale de fericire pentru medicul nostru și ceea ce îl motivează zi de zi să continue dezvoltarea sa profesională.

Îi place să călătorească împreună cu soția sa, să se bucure de ceea ce le oferă locurile pe care le vizitează. Fuge de cotidian în munte, acolo unde plimbările cu ATV-ul îi testează limitele, iubește sportul și este adeptul unui stil de viață sănătos. Face mișcare cât de des poate, pentru că își preia energia pozitivă din astfel de activități.

2022

  • Curs „Tehnică ortodontică fixă”, organizat de Optimutil, lector dr. Andrei Mitu, martie 2022
  • Sistemul Damon - Principii pentru tratamente de succes, lector dr. Claudiu Coca, iunie 2022
  • Congresul ArMedica 2022: Interdisciplinaritatea și influențele digitale în terapia stomatologică modernă

2021

  • Tratamente estetice și minim-invazive, lector dr. Ștefan Adrian Petruțiu, noiembrie 2021
  • Protetică stomatologică. Perspective și limite.Președinte congres: dr. Radu Septimiu Câmpian, octombrie 2021

 

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.