Echipa DENT ESTET

Dr. Mihai Gavrilescu

Medic specialist în Ortodonţie şi Ortopedie Dento-Facială

Brand Ambassador CLEAR CORRECT®

Certificare Invisalign®

Dr. Mihai Gavrilescu

Pentru dr. Mihai Gavrilescu zâmbetul are un rol covârșitor în interacțiunea zilnică, acesta fiind și motivul pentru care a decis să devină medic stomatolog. Ortodonția i se potrivește cel mai bine deoarece, în modul acesta, poate influența, pe viață, evoluția unui zâmbet. Faptul că poate ajuta oamenii care îi trec pragul să renunțe la obiceiuri vicioase și să adopte o igienă orală optimă, îl stimulează în fiecare zi.

Nu are un secret atunci când vorbește despre interacțiunea cu pacienții săi, însă faptul că îi înțelege foarte bine, empatizând cu ei, îl ajută să realizeze toate tratamentele dentare cu ușurință.

Timpul liber și-l petrece citind – subiectele preferate fiind legate de economie, psihologie, politică, antreprenoriat și marketing. Pe plan secund este sportul, pe care îl practică ocazional.

Cursuri și congrese internaționale unde Dr. Mihai Gavrilescu și-a completat cunoștințele:

  • Curs “Nuvola Clear Aligners” – Dr. Roy Marco
  • Curs Udemy „Introducere în Biomecanica Ortodontică ”
  • Locul III în cadrul Congresului Internațional de Medicină Dentară DenTim 2018, pentru Comunicarea Orală “Conformitatea practicii medicale stomatologice cu cerințe legale aplicabile obținerii acordului informat al pacientului”
  • Conferința introductivă – Ortodonție Linguală- Asociația de Ortodonție Linguală din România
  • Licențiat în Legislație Medicală și Malpraxis

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.