Echipa DENT ESTET

Dr. Mirela Gândilă

Medic Stomatolog – ESTETICĂ DENTARĂ

Dr. Mirela Gândilă

Absolventă a Facultății de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină şi Farmacie din Craiova, Dr. Mirela Gândilă face parte din echipa medicală DENT ESTET Sibiu din 2018 și își continuă pregătirea în Estetică dentară, participând periodic la cursuri și training-uri de profil.

Două din cele mai importante valori fundamentale pe care parinții i le-au transmis sunt empatia și bunătatea, valori pe care le-a asociat de la început cu profesia de medic.  

Pentru că întotdeauna a fost atrasă de frumos și perfecțiune, a ales să urmeze specializarea în estetică dentară.

Este o fire ambițioasă în cee ace privește dezvoltarea ei profesională și personală, de aceea, oferă maximum din ceea ce poate în fiecare zi, atât profesional, cât și personal. A învățat, de-a lungul timpului, că răbdarea și perseverența sunt cheia succesului. Este de părere că desi nu putem controla cee ace n se întâmplă, putem controla felul în care reacționăm. Atitudinea este singurul lucru asupra caruia avem control 100%, iar cu atitudinea potrivită ne putem schimba viața.  

Îi place foarte mult să călătorească și să gătească. De fiecare dată când are ocazia, îi gătește soțului diferite preparate delicioase. Este pasionată de culturile străine, și dacă ar fi posibil, ar merge în fiecare săptămână într-o țară nouă.

Cursuri și training-uri la care a participat Dr. Mirela Gândilă:

2018

  • Congresul Național “Zilele Medicinei Dentare”, edițiile 2013 – 2018
  • Fotografie digitală – Adevărul despre fotografia digitală în stomatologie, București, 2018

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.