Echipa DENT ESTET

Dr. Olga Bîrnaz

Medic Specialist – PROTETICĂ DENTARĂ

Dr. Olga Bîrnaz

De origine din Republica Moldova, Dr. Olga Bîrnaz a absolvit programul de rezidențiat Protetică Dentară în cadrul Spitalului Militar de Urgență din Sibiu.  Între anii 2011-2017, a urmat cursurile Facultatății de Medicină Dentară - Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa”, perioadă în care a fost și asistentă medicală la un cabinet stomatologic din Iași. Această experiență  i-a consolidat cunoștințele și a ajutat-o să aibă o altă viziune în ceea ce privește domeniul medical.

Atitudinea pozitivă, capacitatea de a îndeplini sarcini multiple, dar și punctualitatea fac parte din seria de calități care o definesc pe Dr. Olga Bîrnaz. Participarea în cadrul a diverse cursuri de specialitate au ajutat-o să evolueze pe plan profesional, iar datorită perseverenței sale, viețile multor pacienți au fost schimbate, reușind să le ofere un zâmbet încrezător.

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.