Echipa DENT ESTET

Dr. Paul Brănuțiu

Medic stomatolog - ESTETICĂ DENTARĂ

Atestat IMPLANTOLOGIE

Dr. Paul Brănuțiu

Dr. Paul Brănuțiu este medic primar Stomatologie Generală, absolvind cursurile Facultății de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara.

A ales stomatologia ca domeniu de activitate din dorința de a respecta tradiția familiei în domeniul medical și datorită înclinației spre arta esteticului.

Provocările vin din unicitatea fiecărui caz, pentru că doar prin personalizarea soluțiilor de tratament poate oferi pacientului ceea ce își dorește și are nevoie. Însă, ceea ce nu poate fi exprimat în cuvinte, este sentimentul de satisfacție pe care îl are în urma rezultatului, a fericirii și mulțumirii pacientului.

De-a lungul timpului, activitățile lui preferate s-au transformat în pasiuni, iar acestea sunt: plimbările cu motocicleta și moutainbiking-ul. Îi place să petreacă timp cu prietenii și să socializeze cu oameni noi. 

 

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.