Echipa DENT ESTET

Dr. Rareș Nica

Medic Rezident - PROTETICĂ DENTARĂ

Dr. Rareș Nica

Dr. Rareș Nica a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității "Titu Maiorescu", iar în prezent urmează programul de rezidențiat în protetică dentară. 

Motivația sa profundă pentru stomatologie se bazează pe dorința de a ajuta pacienții să-și recapete încrederea în propriul zâmbet.

Responsabilitatea de a oferi tratamente de înaltă calitate și atenția la detalii reprezintă provocări constante în practica sa. Cu toate acestea, cea mai mare satisfacție pentru acesta provine din momentele în care pacienții își recâștigă încrederea în zâmbetul lor și redescoperă bucuria unei sănătăți orale depline.

În timpul liber, dr. Rareș Nica găsește fericirea în conexiunea cu natura, explorând locuri noi și călătorind alături de familie și prieteni.

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.