Echipa DENT ESTET

Dr. Roxana Chirica

Medic Rezident - ENDODONȚIE

Dr. Roxana Chirica

Dr. Roxana Chirica, parte a echipei de medici DENT ESTET București, urmează în prezent programul de rezidențiat în Endodonție, pentru că devotamentul și angajamentul față de nevoile pacientului o motivează să ofere cele mai bune servicii.

Din dorința de a îmbunătăți sănătatea generală a oamenilor și de a spori confortul din cabinetul stomatologic, și-a îndreptat atenția spre endodonție, mai exact către tratamentele care prelungesc durata de viață a dinților cu diverse afecțiuni, toate manoperele realizându-se sub control microscopic.

Dr. Roxana Chirica consideră că medicina dentară reprezintă o provocare continuă determinată de apariția noilor tehnologii. Astfel, medicii se află în evoluție constantă pentru a putea crește calitatea vieții pacienților. Medicul #DE ne-a povestit că cea mai mare satisfacție în această profesie este faptul că oferă nu doar sănătatea dentară, dar și funcționalitatea și estetica dinților.

În ceea ce privește relația medic-pacient, „consider ca reușesc să creez o relație frumoasă bazată pe încredere datorită empatiei și dorinței de a explica în detaliu fiecare etapă a planului de tratament propus, atfel încât să existe o comunicare eficientă în vederea obținerii rezultatului dorit”.

Familia și prietenii ocupă locul principal atunci când vine vorba de a petrece timp liber. Totodată, este pasionată de explorarea noilor culturi și obiceiuri prin intermediul călătoriilor pe care le face de oricâte ori are ocazia.

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.